Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 4.

Rustic Roots - Trendirányzatok 2010/11 ősz-tél I.

A 2010/11-es őszi-téli kollekciók rusztikus, vastag, durva anyagokat és fazonokat hoznak nekünk a kifutókra, ahol a főszerepet ezúttal főként a zöldes, sápadtabb, illetve sötétebb árnyalatok kapják.

A dizájnerek szerencsére figyelembe vették a téli zord időjárást, így kényelmes, meleg ruhadarabokból állították össze legújabb kollekcióikat.

Rustic Roots

A zöld különböző árnyalatai mindenütt jelen vannak idén a divattervezők kínálatában, főként a szürkéhez és a rózsaszínhez párosítva. Hódítanak továbbá a vörös őszi színei vegyítve a szőlő különböző tónusaival. Az ipari maradékok, fehérfémek, patinák inspirálták a színskálát, amelyben megtalálhatók a sötét, komor, vagy éppen semleges árnyalatok: a tintakék, a vasszürke és a barnásszürke. Másodlagos színek között fedezhezők fel a zöldesbézs, a sötétbronz, a kékeszöld és az ibolyaszín.

A hangsúly most azokra a matériákra kerül, amelyek a rusztikusságot és a kifinomultságot testesítik meg. Gyapjúk, flanelek, steppelt varrások, foltok és sportos rátétek, mint például pamut vagy szivacsbetétek fedezhetők fel a legújabb kollekciókban. Emlékezetünkbe vésődnek a gyakran felbukkanó military kinézetű ruhák, a vastagszövésű nadrágok, a természetes ruhaanyagok, a kockás minták és a gombok gyakori használata.  

A fényes, átdolgozott szövetek, teljes testet beborító flitterek, kétrészes ruhák és overálok, valamint köpenyek is a figyelem középpontjába kerültek a bemutatott ruhakollekciókon.

A viseletekre jellemző a vastagság, amely megóvja a testet a hidegtől, és emellett kényelmes is. Dupla gyapjúszövetek, halszálka mintás textilek, durva, kőmosott farmer anyagok alkotják a kifutókon látható outfiteket. A  gyapjú és pamut darabok felülete általában poliuretán bevonattal kezelt, ezáltal rusztikus, ráncos, recés, viaszsápadt hatást kölcsönöznek a felöltőknek.

Doroszlai Beáta

Forrás, fotók: cosmoworlds.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömlakktrend

Több ezer körömlakk közül választhatsz, ezért fontos, hogy tudd, melyik az a szín, amelyik illik hozzád.»»

Szőrrel a hideg ellen

Íme a legújabb téli trend: 2010-ben öltözz szőrbe!»»

Ragyogj!

A 2010-es őszi-téli kollekciók slágerszíne: az arany.»»

Rétegeket egymásra!

Kapj különböző ruhadarabokat egymásra Te is!»»

Harisnyatrend 2010

Ha nincs tipped, milyen típusokból, színekből válogass, nézd meg a kifutón!»»

Hajtrend 2010 ősz-tél - III. ...

A stílusok és fazonok után a kiegészítők kreatív alkalmazásáról olvashatsz.»»