Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. november 9.

Hajtrend 2010 ősz-tél - II. rész

A legtöbb nő folyamatosan keresi a hozzá leginkább illő és divatos frizurát, legyen szó különleges alkalomról vagy új megjelenésről. Íme, néhány híres divattervező által meghatározott irányelv, mely segíthet a legújabb frizurád kiválasztásában.

A cikksorozat első részében olvashattál a hajstílusokról, most megismerkedhetsz a 2010-es év legdivatosabb fazonjaival és színeivel is!

Frufru

Először is, légy őszinte magaddal! A frizurád kiválasztásánál el kell döntened, melyek azok a tulajdonságok, melyeket hangsúlyozni kívánsz és melyek azok, amiket legkevésbé sem. Például ha magas a homlokod, érdemes frufrut vágatni, nem beszélve arról, hogy a 2010-es őszi-téli idényben a frufru hódít a kifutókon.

Zac PosenVersace

Rövidre vágva

A rövid frizura nehezen variálható, pláne ha hossza egészen rövid, mint Zac Posen modelljének esetében. Hosszabbra hagyva tüsi frizurát kreálhatsz, összeborzolhatod vagy zselézheted és feltupírozhatod.

Zac PosenIssa

A félhossz nem fél siker

Sőt, a félhosszú haj újra visszatért a divatba és a legkedveltebbnek mondható a nők körében. A lenti képen látható frizura nagyon egyszerű, nőies és vonzó, különösen ha a vállig érő félhosszú hajat oldalirányú választékkal és frufruval variáljuk.

ChanelGivenchy

Hosszú haj

Előfordult már veled, hogy reggel a tükör előtt fésülködve nem tudtad eldönteni, középen válaszd szét a hajad, oldalra fésüld vagy inkább felkösd? Nos, a hosszú hajnak meg van az az előnye, hogy a trendeket variálva változatos frizurákat készíthetsz. Elválaszthatod oldalt vagy középen (Gucci), ha nem tetszik, hátra tűzheted (D&G), vasalhatod, vagy göndörítheted (Zac Posen) és ha így sem tetszene, vagy nincs kedved bajlódni vele, akkor egész egyszerűen lófarokba kötheted (Miu-Miu).

GucciD&G

Zac PosenMiu-Miu

Melyek az idei ősz/tél hajszín tendenciái?

A szőke hajszín minden idők egyik legnépszerűbb színe, a szexi, vonzó és nőies megjelenés jelképe. Idén a legkülönbözőbb árnyalatok közül választhatunk, egyaránt divatos a hamuszínű és a barnába hajló sötétszőke is. A paletta széles, a platinaszőkétől kezdve az aranyszőkén át, a napsütötte színek, a méz szőke árnyalatai még mindig divatosak.

GivenchyGivenchy

A barna árnyalatai közül a mélybarna a legkeresettebb hajszín 2010 őszén. Számos tónusát, a light barnától egészen a fényes és vibráló sötétbarnáig felfedezheted a kifutókon.

D&GChloe

A fekete minden bizonnyal a kedvenc hajszínek közé tartozik 2010-ben, viszont meg kell bizonyosodni arról, hogy a szín valóban jól áll-e viselőjének. Általában a sötétebb tónusú bőrszínhez áll jól, mivel a fekete hajszín esetén a bőr még fakóbb és élettelenebb lehet. Igazán szexi és vonzó, ha a viselt ruha színei között is fellelhető a fekete.

Stella McCartneyChloe

A vörös szín az ártatlanságot hivatott kifejezni, viszont az idén merész, kontraszt színként jelenik meg. Néhány vastag vörös csík a nagyon világos szőke hajban vagy intenzív narancs árnyalatok a sötét tincsek között nem ritkaság.

Miu-MiuAnna Sui

Hajszerkezet

A 2010-es őszi-téli trend nagyon változatos, mind színeit és stílusát tekintve. Ám a fazonok keveredésével a paletta még szélesebbé és érdekesebbé válik. Hollywoodi filmekbe illő egészséges és göndör fürtöket, természetes dús hatást keltő laza és puha hullámok garmadáját láthatod Versace-nál, viszont Rodriguez esetében a legparányibb hullám sem megengedett, mert az egyenes haj egyszerű és egyben nagyszerű teóriáját alkalmazta. Ezzel szemben Zac Posen nem ragaszkodott mereven a göndör vagy az egyenes tincsekhez, bátran váltott hajvasalóról hajsütővasra és fordítva.

VersaceNarciso RodriguezZac Posen

Folytatjuk!

Jaksa Edit

Forrás, fotók: totalhair.net,

buzzle.com,

vogue.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömlakktrend

Több ezer körömlakk közül választhatsz, ezért fontos, hogy tudd, melyik az a szín, amelyik illik hozzád.»»

Szőrrel a hideg ellen

Íme a legújabb téli trend: 2010-ben öltözz szőrbe!»»

Ragyogj!

A 2010-es őszi-téli kollekciók slágerszíne: az arany.»»

Rétegeket egymásra!

Kapj különböző ruhadarabokat egymásra Te is!»»

Harisnyatrend 2010

Ha nincs tipped, milyen típusokból, színekből válogass, nézd meg a kifutón!»»

Hajtrend 2010 ősz-tél - III. ...

A stílusok és fazonok után a kiegészítők kreatív alkalmazásáról olvashatsz.»»