Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. január 19.

Milano Moda Uomo 2nd day

A Milano Moda Uomo második napja bebizonyította, hogy elérkezett a minták és a szőrme ideje. Kifutóra lépett Ferré, Cavalli, Prada és Westwood kollekciója, utóbbi a szokásokhoz híven most is provokatívra sikerült.

Bottega Veneta

A praktikusság jegyében vízhatlan anyagokkal kombinált idén Bottega Veneta. A kemény fiúkra bőr- és farmernadrágot vagy épp mintás szövetanyagot képzelt el, és persze a közkedvelt kötött pulóver, sál sem hiányozhatott. Figyelemfelkeltő piros, lila zakói viszont csak a legbátrabbaknak ajánlott.

Bottega VenetaBottega VenetaBottega Veneta

Gianfranco Ferré

A szürke szín és a kocka minta dominál a 2010/2011-es őszi-téli Ferré kollekcióban. Az idei Milano Moda Uomo második napján így már bátran kijelenthetjük, hogy eljött a minták ideje. Legyen szó tyúkláb mintáról vagy kockákról, biztosan nyerő lesz. A Burberry Prorsum után vasárnap visszatérő motívumként Ferrénél tűntek fel az övvel átkötött kabátok. Az anyagok kombinálási lehetőségét ez a divatház sem hagyhatta ki, így a szőrmének mindenhol helye van.

Gianfranco FerréGianfranco FerréGianfranco Ferré

Roberto Cavalli

A piros színű, kockás répanadrág hűen jellemzi Cavalli kollekcióját. Vidám színek, merész minták és erőteljes hatás. Az anyagok terén sem szoríthatók határok közé eme ruhadarabok: szőrme, bársony, bőr, szövet és gyapjú. Cavalli fekete összeállításait minden bizonnyal a visszafogott, elegáns uraknak szánja, míg átlátszó mellényét a férfiakat imádó hölgyeknek.

Roberto CavalliRoberto CavalliRoberto Cavalli

Salvatore Ferragamo

A lezser és merev darabok egymást követték a kifutón. Hosszú kötött sálak, sötét színek és finom minták jellemzik leginkább a Ferragamo kollekciót.

Salvatore FerragamoSalvatore FerragamoSalvatore Ferragamo

Vivenne Westwood

Westwood idén sem okozott csalódást a divat szerelmeseinek. Stílusának megfelelően provokatív és egyedi volt ismét. Bevásárlókocsit, kézen fogva sétáló fiúkat, szabadon hagyott hast és szoknyát láthattunk a férfi bemutatón, miközben merészen kombinált a szőrmével és a vad színekkel is. Hiába, Westwood mindig tud meglepetést okozni.

Vivenne WestwoodVivenne WestwoodVivenne Westwood

Prada 

Elsősorban jól fésült, udvarias férfiakra és anyukák kicsi fiaira gondolt idén a Prada. Kötött pulóverek, kardigánok és merev szabásvonalú darabok jellemzik a kollekciót. Ennek ellenére mégsem nevezhető visszafogottnak a válogatás, hisz számos szín és minta tűnt fel a kifutón. Még citromsárga mellénnyel párosított halvány rózsaszín inggel is találkozhattunk. A 2010/2011-es őszi-téli divat legnagyobb kedvence az olasz tervezőnél is a minta. Női, férfi ruhákon egyaránt fellelhetők voltak a geometriai- és absztrakt minták, melyek valóban formabontó hatást teremtenek.

PradaPradaPrada

Szlopóczki Janka

Fotók: vogue.co.uk,
thefashionisto.com


lili 2010-01-20
Ez vmi vicc, igaz?
Bősz Krisztina 2010-01-19
Vivienne Westwood őrült!! :)

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

NY FW III.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 3. nap!»»

NY FW II.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 2. nap!»»

NY FW I.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 1. nap!»»

Men's Fashion Week Paris 4th ...

Elérkeztünk a párizsi prêt-à-porter divathét utolsó napjához.»»

Men's Fashion Week Paris 3rd ...

A harmadik napon az eleganciát ezerarcú mivoltában láthattuk.»»

Mercedes-Benz Fashion Week Be...

Dívák, dolgozó nők és tinédzserek a középpontban az utolsó napon.»»