Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. január 20.

Milano Moda Uomo 3rd day

A Versace, a Gucci és a Canali bemutatóknak hála a jó és a rossz fiúk harcát láthattuk a harmadik napon a kifutón. Persze megjelent Milánóban Alexander McQueen is, és jó szokásához híven meglepetést okozott mindenkinek.

Pringle of Scotland

Az igazi skótokra gondolt a Pringle of Scotland, mikor megalkotta idei kollekcióját. Így természetesen a skót kocka és a szoknya sem hiányozhatott a felhozatalból. A visszafogott szürke és fekete színek elegáns hatást teremtenek, míg a meleg, kötött, horgolt anyagok a legnagyobb hóesésben is megvédnek a meghűléstől.

Pringle of ScotlandPringle of ScotlandPringle of Scotland

Gucci

Frida Giannini idei darabjai a magabiztos férfiaknak készültek, akik nem félnek az olykor szűk, máskor merész ruháktól sem. 2010-ben a Guccinál is megjelent a kifutón a bunda és az állatminta. Ennek ellenére a sok öltönynek, garbónak és sálnak hála a bemutatott kollekció visszafogottságot és kifinomult eleganciát képviselt.

GucciGucciGucci

Canali

Az üzletemberek ruhatárának tárházát hozta el Milánóba a Canali. A kockás, csíkos öltönyöknél a szürke szín hódított. A jól fésült megjelenéshez természetesen a mellény, a csavart kendő, a bőrkesztyű és a kétsoros kabát is hozzá tartozik. Legalábbis a Canali szerint. A bemutatott kabátok közül a harmadik nap sem hiányozhatott a hosszú, övvel átkötött változat.

CanaliCanaliCanali

Versace

Erősen sminkelt modellek léptek a kifutóra a Versace bemutatón. A kemény fiúknak szánt kollekció egyik alapdarabja a bőr, ami nem kizárólag nadrág formában jelent meg. Minden bizonnyal a nők kedvencévé fog válni a mintás, szűkre szabott felső és a motoros összeállítás is.

VersaceVersaceVersace

Alexander McQueen

Alexander McQueen nem csak a női bemutatókon tud újat, amolyan meghökkentőt mutatni - derült ki a Milano Moda Uomo utolsó előtti napján. Bizony, bizony Alexander hozta önmagát és olyat alkotott, amihez valóban nehezen lehet hozzászokni. Formabontás mesterfokon! Már-már azt hinnénk, hogy Pókember újra köztünk van, hiszen tetőtől-talpig mintába bújtatott mindenkit, és hogy az absztrakt humor se maradjon ki: maszkot ragadott.

Alexander McQueenAlexander McQueenAlexander McQueen

John Richmond

Lenyalt hajú, olykor napszemüveges férfiak mutatták be a John Richmond darabokat. A sötét színű, szűk szabásvonalat követő ruhákban igazán lazák, mégis magabiztosak voltak. Még a konvencióknak ellentmondó kereszt mintás kabátban vagy a piros cipőfűzőben is.

John RichmondJohn RichmondJohn Richmond

 

Szlopóczki Janka

Fotók: vogue.co.uk,
thefashionisto.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Hajtrend 2010 ősz-tél - II. r...

A 2010-es év legdivatosabb fazonjairól, színeiről és kiegészítőiről lesz szó.»»

Hajtrend 2010 ősz-tél - I. ré...

Lazán feltűzött konty? Lágy hullámok? Tupírozott haj? Az őszi-téli hajtrend széles skálát kínál.»»

Szigorúan térd fölött

Ha idén télen igazán trendi akarsz lenni, válassz egy (vagy sok) térd fölé érő csizmát!»»

Színesen és trendin

Íme, a 2010/11-es őszi-téli szezon legmenőbb tónusai!»»

Férfias nők

Férfias szabásvonalú ruhák nőknek a kifutókról.»»

Dark Poetry

Trendirányzatok 2010/11 ősz-tél IV. »»