Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. január 22.

Mercedes-Benz Fashion Week Berlin 1st day

Németország fővárosa ismét megnyitotta kapuit a nemzeti és nemzetközi tervezők 2010/2011-es őszi-téli kollekcióinak bemutatói számára. Berlin ismét a divatvilág középpontjában: a divathét január 20-án kezdődött és január 23-ig tart, így a közönség megismerheti a jövő év hűvösebb hónapjainak trendjeit.

Schumacher

Az első napot a német Schumacher régi kincseket rekonstruáló, luxusban gazdag gyűjteménye nyitotta. Tweed, bársony és sifon: klasszikus anyagok, melyeket a tervező ötvözött a bőrrel, neoprénnel és metálos csillogású kelmékkel. Alapdarabok voltak a csípőrésznél kissé bővebb répaszárú nadrágok, illetve a leggingsek, melyeket a hétköznapokon sifon blúzokkal kombinálhatunk az elegancia jegyében. A hideg ellen pedig elmaradhatatlanok a neoprénből készült sálak, mellények.

SchumacherSchumacher

Lena Hoscheck

Lena kollekciója megalkotásakor nem szabott határt a fantáziájának. A németországi közönség előtt színek és formák kavalkádját vonultatták fel a modellek. A nőiességet sugárzó bő szoknyák mellett megjelentek a férfias szabásvonalak, nyakkendők, hózentrógerek, magasderekú, bő, répaszárú nadrágok.

Lena HoschekLena Hoschek

Dimitri

Elegancia, glamour és szexisség - ezen stílusjegyek jellemzik az olasz származású Dimitrios Panagiotopoulos  kollekcióját. A mediterrán felmenőkkel büszkélkedő tervező gyökereihez visszanyúlva alkotott: görög édesapja hazájának kultúráját és történeteit alkalmazva ötvözte a mitológiát a glamourral. Olyan nemes anyagokat alkalmazott, mint a selyem, a bőr, a szőrme és a kasmír. A lágyan eső kékben, rózsaszínben, feketében és fehérben pompázó  ruháknak, illetve felsőrészeknek kitűnő kiegészítője volt a bőr leggings és a bunda.   

DimitriDimitri

Joop

A manapság olyannyira elterjedt vámpírstílusban kisminkelt modellek mutatták be a márka kollekcióját. A szürke, a fekete és a kék dominált - itt-ott egy kis csillogással megtűzdelve - a főként szövetből és szaténból készült kosztümöknél, ruháknál, szoknyáknál, öltönyöknél és kabátoknál.

JoopJoop

Sinkovics Szilvia

Forrás, fotók: mercedes-benzfashionweek.com,
gala.de


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

London FW I.

London Fashion Week: 1. nap!»»

NY FW VIII.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 8. nap!»»

NY FW VII.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 7. nap!»»

NY FW VI.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 6. nap!»»

NY FW V.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 5. nap!»»

NY FW IV.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 4. nap!»»