Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2010. február 22.
 

London Fashion Week 2nd day

A londoni divathét megnyitóját a miniszterelnök felesége, Sarah Brown konferálta fel. Beszédében csodálatát fejezte ki a divat művelői iránt,  főleg a fiatal tervezőket méltatta, akik Britannia jövőjének divatjáért felelősek, és lelkesítőleg hatnak mindenkire elszántságuk és bátor döntéseik által. Lássuk, hogy a második napon ez hogyan valósult meg!

 

Kinder Aggugini, Napoleon és Madame Récamier

Juliette, vagyis Madame Récamier inspirálta a kollekciót, aki a korai 19. századi irodalmi és politikai körök egyik vezetője volt, szalonja egy kiválasztott társaság találkozóhelye lett. A Kinder Aggugini másik ihletője, Bonaparte Napóleon űzte ki a hölgyet Franciaországból titkos tevékenysége miatt. Juliette az antik kultúrát pártolta, és ennek megfelelően öltözködött. Napóleont a military stílusú dzsekik, vörös kabátok, egyenruhára emlékeztető szatén felsőrészek idézik. A káprázatos befejezésről két színes, fodrozódó, szatén, földig érő ruha gondoskodott.

 Kinder AgguginiKinder Aggugini

TopShop Unique, mesél az erdő

Úgy tűnik, a TopShop klímaváltásra készül, legalábbis jövő évi őszi-téli kollekciója nem a globális felmelegedésre hívja fel a figyelmet, inkább a jégkorszak közeledtét jelzi előre. A bemutatón az erdő vad őslakói elevenedtek meg, olyan mesebeli lények, akik állatfejeket viselnek fejdísz gyanánt és szarvakkal rendelkeznek. A faunok és tündérek kötött holmit, állatbőrből készült kabátot, szőrmét, vastag harisnyát hordanak, de tüllszoknya, hosszú, mintás ruha és lovaglószerelés is megtalálható a ruhatárukban.

TopShop Unique TopShop Unique

Charles Anastase, a trendkívüli

Charles Anastase nem egy szokványos tervező, a londoni divathéten bemutatott kreálmányai alapján inkább nevezhetnénk extravagánsnak. Legalábbis elég nagy újító elszántsággal kell rendelkezni ezen darabok ilyesfajta kombinálásához, hiszen az eredmény néha inkább lesz szedett-vedett, mint divatos, sőt, többnyire egy turkáló összkínálatára emlékeztető.

 Charles AnastaseCharles Anastase

Daks

A szó minden értelmében angol márka új területet hódított meg ezzel a kollekciójával, mely a kreatív igazgatónak, Filippo Scuffinak köszönhető. A klasszikus teveszínű kasmír pulóver és az A-vonalú térdszoknya frissítésre szorult, így földig érő kardigánokat, kiegészítőként pedig fűzős cipőt és hosszúszárú zoknit láthattunk. Bemutattak rövid, szűk nadrágokat, szűkített kabátokat, vadászkalapot és hajszálcsíkos fekete kabátot, á la Sherlock Holmes. Szerencsére nem estek abba a hibába, hogy estélyi viselettel fejezzék be a show-t, a levezetés így olyan volt, mint az egész kollekció: sportos, könnyed, homokszínű.

 DaksDaks

Ádám Judit

Forrás: telegraph.co.uk

Fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

NY FW VIII.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 8. nap!»»

NY FW VII.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 7. nap!»»

NY FW VI.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 6. nap!»»

NY FW V.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 5. nap!»»

NY FW IV.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 4. nap!»»

NY FW III.

Mercedes-Benz Fashion Week New York: 3. nap!»»