Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 14.

Mercedes-Benz Fashion Week, New York - 3rd day

A szőrme örök, a szőrme divatos, a szőrme elegáns, a szőrme luxusra vall.

A harmadik napon is izgalmak hada várta a kíváncsiskodókat, hiszen a tervezők megmutatták az ízlésvilág sokféleségét. A bőr és a szőrme több kollekcióban is visszatért, ám minden esetben más-más jelleget öltött. Ha eddig vonakodva tekintettél a csodás puha darabra, akkor most meglesheted a stílusodhoz legjobban illő összeállításokat.

ADAM

A tervező az igazi amerikai életérzést szívta magába, és egy olyan kollekciót küldött a kifutóra, ami ezt maximálisan tükrözi. A könnyed elegancia jegyében láthatunk kockás szoknyákat és nadrágokat, de helyet kapnak a szőrmék, az indián stílust megidéző tollas kiegészítések, a hosszan eső kardigánok, de a rendkívül elegáns csipkés összeállítások is. A párosítások néha rendkívül letisztultak, máskor kissé meglepőek, de az amerikai életérzés mindvégig kikristályosodik.

ADAMADAM

Alexander Wang

A tengerentúli divatvilág kiemelkedő alakja idén is kitett magáért, és bizonyította, hogy a nők sosem tévedhetnek, ha az ő ruhái közül válogatnak. Az elegáns, nőies és trendi darabok felsorakozását követhetjük végig, ahol a tél nem csupán arról szól, hogy mutassuk meg, amink van, de arról is, hogy ne fázzunk. Hosszú szövet- és szőrmekabátok alá rejtve viselhetjük a trendi bőrnadrágot, vagy az éppen elegáns hangulatot idéző selyemösszeállításokat. Ha a kötött holmik a hideg évszak velejárói, akkor a fényes-csillogó anyagok a luxust idézik meg – itt mindezt kombinálva találjuk.

Alexander WangAlexander Wang

Jill Stuart

A tervezőnőt Heidi Specker fotográfus munkássága ihlette meg, ahol a Fekete Erdő természetessége, szín- és állatvilága visszatérő motívumként dísziti a különleges anyagokból megálmodott kollekciót. A színvilág az őszies erdőre emlékeztet, mely tele van árnyalatokkal, de élettel is. Rókák és sasok díszelegnek nyomott minták formájában, de előkerül a szőrme is, mely nem csupán nyakban, de kabátként, blézerként, sőt szoknyaként is remekül megállja a helyét. Az összeállítások rendkívül nőiesek, és azt bizonyítják, hogy az elegancia nem csupán a klasszikus színpaletta képviseletében tud érvényesülni.

Jill StuartJill Stuart

Mandy Coon

Coon igencsak fiatal még a divathéten felsorakozó tervezők listáján, hiszen idén lép másodjára kifutóra a neve által fémjelzett kollekció. A hölgy az összhangra már-már betegesen figyelt, hiszen a kollekciót végignézve, szinte alig vesszük észre a változásokat. Az összhang nem csupán az egyes összeállításokra jellemző, hanem a teljességet kívánja visszaadni. Az együttesek eléggé komor színvilágban sorakoznak fel, ahol minden esetben a fekete dominál, főként bőr formájában. A szőrme Coon-nál is szerepet kapott, de ezúttal nem a luxust, inkább a mozdulatlan és megtörhetetlen egységet szimbolizálta.

Mandy CoonMandy Coon

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»