Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 16.

Mercedes-Benz Fashion Week, New York - 5th day

A lovagló dress code újraértelmezése és egyéb nőcis nyalánkságok.

Az elegáns vonulat az ötödik napon is folytatódott, de a tervezők továbbra is tettek arról, hogy az unalom eszünkbe se tudjon jutni. A klasszikusan elegánstól, az istennők világát megidéző különleges kreációkon át egészen a nőcis, vagy éppen lovaglós darabokig minden kifutóra került, úgy, hogy érdemes csemegézni!

Carlos Miele

Carlos Miele az istennőket küldte kifutóra hozzájuk illő különleges kelmékben. Újraértelmezett rendkívül elegáns hárem- és buggyos nadrágok selyemből, csodálatos estélyi ruhák, tündöklő sálak és kámzsák, és természetesen az elmaradhatatlan eleganciát tükröző szőrmék is bemutatkoztak. Az extravagáns harmónia mindvégig áthatotta a kreációkat, melyeket a leomló légiessége, vagy éppen a mintákban rejlő titokzatosság még egyedibbé tett.

Carlos MieleCarlos Miele

Carolina Herrera

A tervező nevének hallatára mindannyian a magasfokú, kifogástalan, nőiességgel tűzdelt eleganciára gondolunk, melyet Herrera odafigyelése és precizitása sosem cáfol meg. Őszi-téli kollekciója is a luxust idézi, ahol a kosztümök, elegáns kabátok, csinos szoknyák és nadrágok, valamint különleges estélyi ruhák mind helyet kapnak. A vállak ellazultak, sőt majdnem teljesen eltűntek az idei kollekcióban, helyettük pedig az ingujj került terítékre. A lekerekített vállakat megbolondító szőrmés alkardíszítések, vagy denevér szárnyakra végződő kesztyűk a nőiességet egy sokkal lágyabb, finomabb megvilágításba helyezik. Egyszerűen tökéletes!

Carolina HerreraCarolina Herrera

Marc Jacobs

A lovagló életérzés újszerű megnyilvánulásával kerülünk szembe Jacobs hatvanhárom együttest felsorakoztató kollekciójában, ahol a jól megszokott, fejre erősített lovagló kalap sem maradhat el. Ami azonban minden eddigitől eltérő, az a rengeteg minta, a patchwork, illetve a színes csipkék áthelyezése a korábban fehér-feketében megismert sportágba. Jacobs semmivel sem fukarkodott, és ha valaki szereti a pöttyös mintát, akkor itt bizonyára önmagára talál. A csipkés, illetve patchwork technikával bőrből készült kreációk sem a klasszikusan elegáns, vagy éppen rockos életérzést keltik életre, hanem inkább azt a hűvös, felsőbbrendű eleganciát, amit a lovaglás megkövetel.

Marc JacobsMarc Jacobs

Tracy Reese

A nőies vonalak hangsúlyozása az elegancia tükrében Reese-nél is az egyik legfontosabb szempontot képviselte, ám a tervezőnő remekül fűszerezte meg ezt a ’80-as évek rakott selymeivel, vagy éppen mintás anyagaival. Reese az eleganciát vagánysággal tűzdelte meg, ami az amerikai filmekből jól felismerhető utcai, irodai, vagy éppen klubhangulatot idéző csapásvonalat adja vissza. A szőrme ebben a kollekcióban is helyet kapott, de jó tudni, hogy a változatosság gyönyörködtet, hiszen ez esetben a szőrme nem csupán az estélyi eleganciát biztosítja, de az utcán, munkahelyen, és a partikon is egyformán tud érvényesülni.

Tracy ReeseTracy Reese

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»