Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. feburár 18.

Mercedes-Benz Fashion Week, New York - 6th day

A New York-i Mercedes Benz Fashion Week hatodik napján sem kellett csalódnunk, hiszen a neves tervezők mellett az egyelőre kevésbé ismert, feltörekvő generáció továbbra is megállja a helyét. Különböző színek, anyagok, stílusok, elképzelések és megvalósítások kaptak helyet a kifutón.

Badgley Mischka

Mark Badgley és James Mischka párosa ismét nagyot alkotott. A 30-as/40-es évek Hollywoodját idéző kreációk elegáns és végtelenül nőies hangulatot árasztanak. Lágy esésű szatén, ledéren áttetsző chiffon - minden a méltán híres női idomok hangsúlyozására hivatott. A szőrme, toll és tüll rátétek, színes kesztyűk és szemkápráztatóan csillogó apró részletek teszik fel az i-re a pontot, már csak a hamvadó cigarettavég fokozhatná a glamourt.

Badgley MischkaBadgley Mischka
 

Vera Wang

Hangsúlyos derék- és csípővonal és egyéb hipernőies, trükkös megoldások helyett Vera Wang legújabb kollekciójában a textília adta remek lehetőségek kihasználásával emelte ki az alakot. A chiffon lengesége szabászati bravúrok nélkül hívja fel a figyelmet a domborulatokra. Színek kavalkádja és a raffolások variációja figyelhető meg a könnyed, mégis rendkívül feminin összeállításokban. 

Vera WangVera Wang

Hervé Léger by Max Azria

A francia divatház jól ismert „bandázsruhái” ebben a szezonban is hódítanak. Különböző díszítésekkel, színekkel és mintákkal operálva igen széles, változatos skálát alkotnak. A ruhákon megjelenő visszafogott tónusok közül a fehér, bézs, arany árnyalatai az anyagokban és az ornamentikában is visszaköszön.

Hervé LégerHervé Léger

Tibi 

A megszokott, blézer-nadrág kombinációkon kívül a meglepőbb, nőies darabok osztoztak a helyen ebben a kollekcióban. Főképp a halvány, pasztellszínek vitték a pálmát, néhol megspékelve egy-két nem várt tónussal. Formák, anyagok és színek játékos keveredése egy kifinomult, nőies divatbemutatót eredményezett.

 TibiTibi

Jen Kao

Mintha az óceán és a vadon világát ötvözte volna Jen Kao legújabb show-ján. Hihetetlen színvilág, lenyűgöző anyagok és szokatlan szabások jellemezték a kollekciót. A rendkívül részletgazdag ruhák, extrém ötletek és ezek elsőrangú kivitelezése biztosította, hogy minden szem a kifutóra szegeződjön. 

Jen KaoJen Kao

Guttray Móni

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»