Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 20.

London Fashion Week - 1st day

A vakuk és a divatéhes szempárok Londonra irányulnak.

New York után az Egyesült Királyság fővárosán a sor, hogy bizonyítson divatot illetően. Londonban február 18-án vette kezdetét a több mint egyhetes divatőrület, és már az első nap is bizonyította, hogy az európai divatszemlélet nagyban eltér az amerikai tervezőkétől. Nézzük, mit kínálnak nekünk Londonból!

Felder Felder

A Dani és Annette Felder testvérpáros a rockos sikket küldte kifutóra a londoni divathét első napján. A sikkes vonulatot fényes és kristályokkal kirakott anyagok képezik, melyeket remekül ötvöztek bőr kelmékkel és a mongol stílust megidéző szőrmékkel, tollas váll- és nyakkiegészítésekkel. A miniruhák és szoknyák egyszerűen szexik, míg a bőrnadrágok és dzsekik a vadóc vonulatot keltik életre. A Felder Felder együttesei a vagány csajokat szólítják meg, akik szeretnek feltűnést kelteni, és magukra vonni a tekinteteket, amint kilépnek az utcára. Ha ilyen lány vagy, biztosan találsz kedvedre valót az angol tervezőpárosnál.

Felder FelderFelder Felder

Jean-Pierre Braganza

A designer egy furcsán futurisztikus vonalat álmodott meg a következő téli szezonra, ami a múltból is merítkezik. Dögös térd fölötti csizmákkal kombinálták a szürke és fekete rendkívül szexi együtteseket, melyek remekül hagyták érvényesülni a hosszú combokat. A férfikollekció kissé alternatívra sikeredett, hiszen a vagány és hippisen színes darabok nem éppen az elegancia mintapéldái. Az egyik legfigyelemreméltóbb és legelegánsabb darabja a kollekciónak egy fényes szövetből készült világos szürke kabát szőrmedíszítéssel, ami igencsak kedvünkre való.

Jean-Pierre BraganzaJean-Pierre Braganza

PPQ

A show-n felsorakoztatott outfitek semmiképp sem a közízlést célozták meg, hiszen a macskanőre emlékeztető kalapok, érdekes fejfedők, fodros cipellők és csizmák bizonyára szelektálni fogják a nagyközönséget. Ha a kiegészítőkhöz viszonyítunk, akkor a ruhák szabásvonala a klasszikus elemeket hordozza, ahol a hangsúly eshet a csípőre, a vállakra, de az alkarra is. A bársony, a szatén és a szövet egyaránt terítékre került mintákkal, berakásokkal vagy éppen fodros-buggyos megoldásokkal. A kollekciót tekintve elmondhatjuk, hogy ezúttal a hangsúly inkább a kiegészítőkön volt, nem a nagy odafigyeléssel megálmodott ruhákon. Nektek tetszik?

PPQPPQ

Sass & Bide

A divathét folytatódott a különleges darabokkal, hiszen a Sass & Bide tervezői sem untatták a közönséget. A színek és minták csodás kavalkádja került terítékre, mely sokkal inkább emlékeztet egy nyári kollekcióra, mintsem télire. Az élénk színpaletta szinte összes meleg színárnyalata felsorakozott szoknyák, miniruhák vagy éppen ceruzanadrágok formájában, hogy egy igazán nőcis viseletnek adjon hangot. A kreációk vidámak, így aztán egy langyosabb téli napon bizonyára az utcán sétálókat is megörvendeztetjük, ha ilyen ruhába bújunk.

Sass and BideSass and Bide

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»