Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 22.

London Fashion Week - 3rd day

Mert britnek lenni különleges, mert britnek lenni jó, mert a brit sokszínű, trendi és divatos.

A harmadik napon sem volt hiány sokféleségből, de ezúttal a hangsúly az angol, avagy brit mivoltra helyeződött. A tervezők más módon és szemszögből világították meg az angol életérzés különlegességét, hogy olyan kollekciókat vonultassanak fel, melyekről csak áhítozni lehet.

Matthew Williamson

A dögöstől az elegánsig, majd a merésztől a vadócig terjed Williamson kollekciójának célcsoportja, mely minden esetben maximálisan elégedett lehet. A szexis szőrmedíszítések remekül párosultak klasszikus vonalvezetésű elegáns nadrágos vagy éppen szoknyás kiegészítésekkel, de a bátran díszített mintás darabok is igencsak figyelemreméltóak. A vadóc-bevállalós stílus jegyében a motorosok világából merített a tervező, így aztán igazán remek együtteseket láthatunk térdberakásos motoros nadrágokból és bőrdzsekikből. A választás a mienk, vajon melyik ízlésvilág nyűgöz le bennünket jobban?

Matthew WilliamsonMatthew Williamson

Mulberry

Néhány New York-ban töltött szezon után a Mulberry visszatért Londonba, és egy olyan őszi-téli bemutatóval rukkolt elő, mely egyszerűen nagyon-nagyon angol. Ha eddig azt állítottad volna, hogy a brit öltözködési stílus távol áll tőled, akkor most bizonyára átgondolod ezt a kijelentést. Csodálatos kabátok, melyek néha már a Burberry stílusjegyeket is megidézik, remek utcára illő nadrágos és szoknyás együttesek mutatkoztak be, de az estélyi elegancia kedvelői számára néhány hosszú ruha is helyet kapott. Ami pedig a brit életérzést illeti, a márka a félcipővel kombinált térdig érő zoknikat sem felejtette el, sőt a női kiegészítők királya, a táska is végigkíséri az outfiteket. Egyszerűen szeretnivaló!

MulberryMulberry

Osman

Az afgán származású tervező a letisztultságot tűzte zászlajára, legyen szó bársonyról, boucléról, matelasséról, brokátról, bőrről, vagy éppen jacquardról. Osman az anyagokban látta meg a változatosságot, míg szabásvonalban és kombinálhatóságban a letisztult formákban nyújott lehetőségeket. A kollekció teljes egészében levegős, könnyed, ám mégis azt tapasztalhatjuk minden egyes együttesnél, hogy van benne valami csodálatos és elbűvölő, ami miatt akarjuk őket.

OsmanOsman

Vivienne Westwood, Red Label

A rendhagyó tervezőnő mindig tud meglepetéseket okozni szezonról szezonra újragondolt punk stílusával, de ezúttal még nagyobb durranást tervezett. Ha eddigi ruhái inkább esztétikai ingereinket próbálgatták, mintsem ruhatárunk bővítésének eltökéltségét, akkor most biztosan gondolkodóra fogjuk a dolgot. A kollekció a brit öltözködési stílus sokféleségét mutatja meg, ám a karneválosan festett arcokon kívül minden a hordhatóság jegyében fogalmazódik meg. Dögös, szexi, különleges, figyelemfelkeltő, elegáns, színes outfitek veszik át a szerepet a kifutón, és mindegyik akarni- és imádnivaló. Vivienne valószínüleg önmaga felett aratott győzelmet a kollekció tervezésekor, vagy ahogyan mondani szokták, a vérét csapolta meg, hogy visszafogottabb lehessen, de a siker bizonyára garantált.

Vivienne WestwoodVivienne Westwood

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»