Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 23.

London Fashion Week - 4th day

Csodás kabátok, laza poncsók, játékos minták, vagy éppen lyuggatott szupermini kreációk jellemzték a negyedik napot.

Az évek és szezonok folyamán megfigyelhettük már, hogy a londoni divathét előrehaladtával a tervezők egyre nagyobb kihívások elé állítanak. Unatkozni bizonyára sosem fogunk, hiszen a sokféle stílus és ízlésvilág minden estben biztosítja azt a változatosságot, amit a rohanó világ megkövetel lakóitól.

Burberry Prorsum

Christopher Bailey-t sikeresen megismertük már az elmúlt szezonokban, azonban különleges tehetségvel minden divathéten letaglóz. Őszi-téli kollekciójában ezúttal is a csúcsszuper kabátok hódítanak, legyenek azok szövetből, kasmírból vagy rendkívül dögös szőrmékből. Övek és duplasoros gombok díszítik a csodás kelméket, melyektől elmaradhatatlan a színben passzoló táska, vagy éppen fejfedő. Bailey többnyire ruhában vagy szoknyában küldte kifutóra a modelleket, de a szuper feminin ceruza-, vagy enyhén trapéz szoros nadrágok is igen jól mutatnak. A férfikollekció talán kicsit gyengébbnek tekinthető a nőihez viszonyítva, de azok is hozzák az igazán angolos stílust, a jól megszokott Burberry kockákkal díszítve. A szettek mindegyike a hordhatóság és az elegancia jegyében érvényesül, így bizonyára le lesztek taglózva eredményének láttán.

Burberry ProrsumBurberry Prorsum

Giles

A tervező a nőies vonalakat hangsúlyozta, és a szetteket végignézve rájöhetünk, hogy kedvence a derék. Széles övek és anyagberakások emelik ki a darázsderekat a fekete vagy éppen mintás leomló selyemkreációkon, melyeket igazán játékossá tesznek a hajba tűzött masnik. A szőrmét egyszerűen imádja Giles, mely kollekciója visszatérő eleme, és egyaránt jelen van kabátok és szoknyák formájában, de az estélyi ruhákon is igazán jól mutat.

GilesGiles

Mark Fast

Kissé déja-vu érzésünk támadhat Fast téli kollekcióját tekintve, ahol követelmény a hölgyek magassága és vékonysága, hiszen senki máson nem mutatnának jól a hiperszoros, nagyon mini, rendkívül dekoltált vagy éppen lyuggatott mintás együttesek. A téli kollekció szinte betegesen emlékeztet a tervező 2010-es nyári kollekciójára, amikor hasonló szetteket küldött kifutóra, de rendhagyó módon, molett modelleket is alkalmazott. Ezúttal egy olyan modell vonult végig, aki kissé jobb súlyban volt a csontsovényakhoz képest, de az üzenet valahogy mégis a régi, kreációit mindenki hordhatja, aki kellő önbizalommal rendelkezik.

Mark FastMark Fast

Pringle of Scotland

A hagyományok kereszttüzébe kerülünk a Pringle of Scotland ruhadarabjait tekintve, hiszen a kötött mintás kelmék és poncsók abszolút a múltat idézik. A tweed szövet és a szőrme is helyet kap a kollekcióban, melyet a különféle múltból megidézett és újragondolt minták díszítenek. A számos szürke és szürkés-kék árnyalatok mellett a barnás jegyek is felsorakoztak, mind egyazon mondanivalóval: a múlt meghatároz bennünket, ám újragondolva azt jelenünket, sőt jövőnket is definiálhatja.

Pringle of ScotlandPringle of Scotland

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»