Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 25.

London Fashion Week - 5th day

A London Fashion Week ötödik napján a britek fokozzák a fokozhatatlant. Ki hitte volna, hogy a robotnők, a mesevilág és az Adams Family megfér egy helyen? Hölgyeim és uraim, Londonban mindent lehet! 

Marios Schwab

A feszes konttyal kifutóra lépő modellek frizurájához illeszkedő outfitek szoros felsőrésszel erősítették a mosoly nélküli, hibernált hangulatot. A már-már futurisztikusnak nevezhető szettek fénylő latex, bőr betétei olyan érzést keltenek, mintha tökéletesített robotnőket küldenének a kifutóra, a textília csillogása pedig a robotok króm bőrének felsejlése volna.

Marios SchwabMarios Schwab

Mary Katrantzou

A 2010-es év Swiss Textile Award nyertese idén is kitett magáért. A görög tervezőnő különleges mintázatú ruháiról híres. Legújabb kollekciójának érdekes szabású kreációi, mintha beleestek volna egy mesebödönbe, ahol változatosabbnál változatosabb ábrák ragadtak rájuk. Népmesei motívumoktól kezdve a porcelánvázák képein át, mindenféle hihetetlen szín és forma köszön vissza a ruhákon. A kimerevített szoknyarészekkel, hangsúlyos vállmegoldásokkal nem a gyengébbik nem már meglévő alakját emeli ki, hanem kreál egy másik, női domborulatoknak megfelelő felületet.

Mary KatrantzouMary Katrantzou

Aquascutum

A híres brit elegancia egy kis igazi londoni vagánysággal spékelve. A geometrikus formák játéka és a vibráló-komor színek vegyítése remek összképet ad. A dupla skiccelésű szoknyák lebegő rátétekkel kiegészülve egyedi, fiatalos, de kifinomult szetteket hoztak létre. A szőrme kiegészítések csak még jobban fokozzák a felnőttesen bohókás ruhák különlegességét.

 AquascutumAquascutum

Roksanda Ilinic

Az élénk színű, földet súroló estélyik és trapéznadrágok a Hollywood luxusát idéző loknikkal csodás párost alkotnak. Igazi nagyvilági nőkhöz illő ez a kollekció. A fényes szatén, a csillogó halpikkely szerű flitterezés diszkréten irányítja szemünket a megfigyelni kívánt domborulatok felé. 

Roksanda IlinicRoksanda Ilinic

Meadham Kirchhoff

Ezen az őrült divatbemutatón a fekete-fehér loknis hajú modellek Szörnyella De Frász kiskori változatát idézték, a felvonuló kreációk pedig eszünkbe juttatták az elmúlt Halloweent. A ruhák az amisok és a Harajuku lányok szettjeinek beteg ötvözetére emlékeztetnek. Mintha az Adams Family nappalijába csöppentünk volna egy rögtönzött divatshowra, ami persze nem nélkülözhette az első sorban helyet foglaló celebritásokat.  

Meadham KirchhoffMeadham Kirchhoff

Guttray Móni

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»