Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. július 8.

Paris Haute Couture 3rd day

Hat tervező mutatta be haute couture alkotásait a rangos esemény harmadik és egyben utolsó napján geometriai alakzatokkal díszített, markáns színű és hangsúlyos vállas outfitek bő választékával.

Anne Valerie Hash

Viszonylag visszafogott, de fantáziadús elemekben bővelkedő viseletekből áll össze Anne Valerie Hash kollekciója, amelyben a fekete-fehér dominanciája mellett egy-egy pasztellkék, barack árnyalat is érvényesülni tud. Merev és lágy anyagok egyaránt képviselik magukat a ruhadarabokon, visszatérő motívumként pedig gyakran fedezhetünk fel aszimmetrikus vállmegoldásokat és a férfiak szmokingját idéző blézereket.

Bouchra Jarrar

Maszkulin és feminin jellemzők játékossága hatja át a Bouchra Jarrar outfiteket, szigorú szürke színeit tündöklő királykékekkel megbolondítva. A szögegyenes vonalak, szögletes díszítések nemcsak a mintákon, hanem a varrásokon és a hajtásokon, fazonokon is visszaköszönnek, belecsempészve egy kis ízléses fantáziát az amúgy egyszerű eleganciát sugárzó ruhadarabokba.

Elie Saab

Kitűntek az haute couture show utolsó napjának kollekciói közül Elie Saab ruhakölteményei: a többi tervező markánsabb felöltőihez képest itt a romantikus megjelenés került a főszerepbe. A szemet gyönyörködtető, légies dresszek mindegyike szerelem első látásra. Hasonlóan finom és nőies darab az összes, mégis mindegyik hordoz magában valamilyen apró eltérést a többitől. A kollekció első felében nyári égboltot eszünkbe juttató outfitek sorakoztak fel a kifutón az égszínkékes, fehéres árnyalatú, libegő anyagaikkal tovább fokozva az esztétikai élményt, a folytatásban pedig az alkonyat színeibe, krém és sötét árnyalatú matériákba burkolóztak a modellek.

Jean Paul Gaultier

Nőies és férfias nők, valamint férfias és nőies férfiak is ellepték a kifutót JPG viseleteinek bemutatása során. Bőrök, szőrök, merevebb és lazább textilek egyaránt találhatók az itt prezentált darabok közt, mindezt változatos színekben, így élénkpirostól vakító zöldön át komor színekig vegyesen. A színek variálása azonban egy felöltőn belül nem jellemző, a konzervatív és a modern stílusok váltogatása viszont itt-ott megjelent a kollekcióban.

Maxime Simoens

Újabb geometrikus alakzatok tárultak a nézők elé Maxmie Simoens gondozásában, a szabályos vonalak azonban, úgy tűnik, itt célzottan a női alkat kihangsúlyozását, a darázsderék vékonyságának és a csípő teltségének fokozását szolgálják. Azt a bizonyos pluszt azonban inkább a pihetollas vállrátétek jelentik, amelyek számos outfit stílusát teszik trendivé és különlegessé.

Doroszlai Beáta

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Körömminták szilveszterre

Búcsúztasd az óévet modern mintás körmökkel!»»

Körömminták karácsonyra

Akár kéz, akár láb, illik hozzá a téli díszítés!»»

Ezt viseld karácsonykor! - 2....

Még több tipp a tökéletes karácsonyi outfithez.»»

Ezt viseld karácsonykor! - 1....

Segítünk összeállítani a ruhabevásárló-listád!»»

We love it: karácsonyi körmök...

Karácsonyfa a karmunkra, saját kezűleg is!»»

Gondolkodj színekben - online...

Mi összeállítottuk - te megrendelheted a neten.»»