Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. január 18.

Men’s Fashion Week Milan – 3. nap 

A harmadik napon ingázunk a város és a vidék között, teljes napfogyatkozást nézünk Leo DiCaprióval, talpig virágba borult keményfiúkkal igazoljuk a rockerek lágy szívét, és klasszikus alapdarabokat csodálunk. Mindezt még mindig Milánóban.

Etro

A népi ihletésű divatot hangsúlyozó Etro igazi felüdülés az elmúlt napok komorságában: végre egy vidám kollekció, mely bátran használja a színek és minták kavalkádját, ötvözi őket és kihasználja az általuk nyújtott egyediséget. A kabátoktól a cipőkig, minden egyes darab szívmelengető, néha kissé komikus, de egyértelműen az ősz és tél slágere lehet.

EtroEtroEtro 

Gucci

A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült, Teljes Napfogyatkozás című film és a megjelenített kor, a 19. század második fele inspirálta Frida Giannini munkáját a kollekció készítésekor. A sötét alapú ruhákon megjelenített néhány világos kontúr és minta ténylegesen is a napfogyatkozáskor látható kevés, ám kívánatos fényt és fénysugarat tükrözi, mindezt átültetve egy modern és maximálisan viselhető formába.

GucciGucciGucci 

John Richmond

John Richmond a várost és a vidéket állította kontrasztba ezen kollekciójában: a vidéket a természet színeivel, a megunhatatlan farmeranyaggal, a hosszú csizmákkal és a klasszikus szabású kabátokkal; a várost pedig a modern mintázatokkal, a néhol acél színekkel, a fénylő anyagokkal vagy betétekkel. A business looktól a casual-on át eljutunk egészen az alkalmi és szombat esti viseletekig, városban és vidéken egyaránt!

John RichmondJohn RichmondJohn Richmond 

Moschino

Bill Shapiro és Rosella Jardini tervezők megunták az öltönyök klasszikus formáját és kivitelezését, valami újat, valami frisset kívántak a férfiakra. Valahogy így születhetett meg az a kollekció, melyben az öltönyök tele vannak graffitivel, festetlen házfalakat ábrázolnak, batikolják őket és ellátják sok élénk színnel, olykor színes zoknikkal, némely outfit esetében a cipőt, sőt még a cipő talpát is színezik. Viseletük kizárólag extrémebb lelkületű ifjaknak ajánlott!

MoschinoMoschinoMoschino 

Versace

A keményfiúk igazából belül vajra kenhetőek, lágyak és kedvesek, legalábbis ha az alábbi kollekciót vesszük etalonnak, ahol a rocker alapra egy színpompás parádét építettek: szőrme gallérral, színes pólókkal és ingekkel. A flower power jegyében készült katonai egyenruhákat viszont csak a színes réteken és erdőkben tudjuk elképzelni álcaként.

VersaceVersaceVersace 

Z Zegna

Klasszikus elegancia az uraknak, akár legyen szó az üzleti életről, akár egy esti koktélpartiról vagy csak egy hétvégi piknikről. Könnyen párosítható és maximális hordhatóságot magukban rejtő darabokat kínál Zegna őszre és télre, melyek kellő védettséget nyújtanak a hideg ellen. Bármely férfi könnyedén megtalálhatja a ruhatárába illő és hiányzó darabokat ebben a kollekcióban.

Z ZegnaZ ZegnaZ Zegna 

Alexander McQueen

Sarah Butron célja a McQueen nő férfi megfelelőjének megalkotása volt. A kollekció lágy extravaganciát és kimért eleganciát rejt magában, kevés színnel és minimális, de kellő díszítettséggel. A lábszárközépig érő nadrágok modern, a rózsa mintás betét a fekete zakón pedig egyedi érzetet kelt, mely után mindenki szabadon eldöntheti, vajon sikerült-e a McQueen-férfi létrehozása?

Alexander McQueenAlexander McQueenAlexander McQueen

A napok múlásával egyre több színt és egyre több mintát kapunk a tervezőktől; a klasszikusoktól haladunk a modern, néha talán kicsit meghökkentő darabok felé, és ha ez így megy tovább, a végére eljutunk a csúcspontra, ahol a divat szerelmeseinek szíve egyszerre felüdül majd.

Székely Krisztina

Fotó: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
12345»

Paris Haute Couture - a legem...

Természetesen a Givenchy és Jean Paul Gaultier sem maradhat ki a sorból.»»

Paris Haute Couture - a legem...

Most, hogy már túlvagyunk a 2012/13 őszi-téli high fashion kollekciók bemutatóinak lényegi részén, összegezzünk!»»

Milan Fashion Week VI.

Az utolsó milánói napunkon találkozunk a legnagyobb nevekkel és ragyogó ötletekkel! »»

Milan Fashion Week V.

Kalandozásunkat színesen, katonás rendben és a vadon gondolatával folytatjuk.»»

Milan Fashion Week IV.

Unalmat megtörő minták, félszeg színek, egy kis sportolás és Raf Simons utolsó kollekciója a 4. napon.»»

Milan Fashion Week III.

Rengeteg minta, csodaszép és vibráló színek, pazar csillogás, na meg egy kis gótika – ez a 3. nap Milánóban!»»