Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 18.

Mercedes-Benz Fashion Week New York, day 8th!

Búcsú New Yorktól egy olyan vérbő nappal, ami csak jobban felkorbácsolja divatéhségünket.

Calvin Klein Collection

A letisztult vonalak és anyagok továbbra is domináns elemei maradnak Francisco Costa munkásságának, de jövő őszre egy-két új elemmel dúsította kínálatát. A volumen abszolút jó hatással van a kollekcióra, és ezúttal nem a frizurakészítésnél alkalmazták, hanem a vonalvezetésnél. A minimál életet kap a volumentől, melyet a fémes hatású övek csak még jobban kiemelnek.

Calvin Klein CollectionCalvin Klein collection

Ralph Lauren

A stílusok átmenetét vitte a kifutóra RL, hiszen a show első felében angol stílusú maszkulin szettekben vonultak végig a modellek, mely után egy lazább-nőiesebb átmenet következett, ahol a kockás szettek mellé becsempészte a rózsaszínt és a pirosat kiegészítésképpen. A harmadik rész teljesen elkülönült a korábbi kettőtől, hiszen minden egyes darab a nőt ünnepelte. Elegancia és kifinomultság társult a feminin vonalhoz, és itt már természetesen az estélyi ruhák is helyet kaptak. Hogy mi lehetett a tervező célja? Nos, azt nem tudni, de bizonyára teljes munkásságának egy újszerű kivonatát küldte kifutóra.

Ralph LaurenRalph Lauren

L’Wren Scott

Bár Ralph Lauren elvezetett bennünket angol földre, de L’Wren Scott is tartott egy kis bemutatót belőle. Kollekcióját az angol szokáshoz híven Tea Time-nak nevezte el, és a teázáson kívül a regellihez, az ebédhez és a vacsorához is kínál jobbnál jobb szetteket. A színek használatától egyáltalán nem tartózkodott a tervezőnő, és nem félt azokat kombinálni sem. Ha Anglia szürke, esős és ködös, akkor Scott kollekciója bizonyára derűt visz bele.

L'Wren ScottL'Wren Scott

Red Valentino

Egy nő legyen mindig és minden körülmények között úrinő, sugallja a kollekció. Rendkívül szofisztikált szettek ejtenek bűvöletbe, melyek minden egyes darabja és kiegészítője a tökéletesség jegyében lett megkomponálva. Itt nincs helye a bohóságnak, az asszimetriának, az ellentétes színek kombinációjának, itt klasszikus eleganciáról beszélünk. A kollekció eleganicája elvitathatatlan, ahogyan a klasszikussága is. A konzervatív vonaltól csupán a szoknyák és ruhák hossza választja el a kreációkat, de csupán egy hajszállal.

Red ValentinoRed Valentino

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«12345»

Milan Fashion Week I-II.

Milánói trend jelentés!»»

London FW V.

A lazán trendi fogalma definiálódott az ötödik nap folyamán. »»

London FW IV.

A következő őszi-téli szezonra jöhet minden, ami izgalmas.»»

London FW III.

Londonban a változatosság korát éljük. »»

London FW I-II.

Nézzük, mit kínálnak Londonban!»»

NY FW VII.

A divathét legimpozánsabb estélyi kreációja, a talpig piros csipke Marchesa estélyi színre lépett.»»