Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 24.

Milan Fashion Week – day 1 and 2

London után egyenesen Milánóba utazunk, hogy itt is tágra nyílt szemekkel tekinthessünk a kifutókra és megtudjuk, mi lesz a trendi a következő ősszel és télen.

Gucci

Rögtön vágjunk is a közepébe, és kezdjük a sort az egyik legnagyobb ágyúval. Frida Giannini a 19. századtól ihletve, egy komor és minden darabjában sötét világba kalauzol minket, ahol a bársony és a selyem anyag takarja a modellek testét. Az elsőre unalmasnak tűnő gondolatot rögvest megcáfolnánk, hiszen a virágmintás anyagok, a katonai dzsekikre hajazó megoldások, a töröknadrágok és a fodor betétek rengeteg izgalmat ígérnek. A kollekció minden darabja egy új történet, érdemes egyenként elmerülni bennük!

GucciGucciGucci 

Alberta Ferretti

„Az én nőim a jövőre vannak tervezve. Elég kemény világot élünk, ahol egy nőnek keménynek kell lennie, hiszen nagyon fontos szerepet játszik a társadalomban” – fogalmazta meg a tervezőnő. Ezt az erőt a ruhák a végletekig magukban hordozták, ám néha segítségre szorultak: hol egy maszkulin kabáttal, hol egy romantikus szabással. Mindenképp szemet gyönyörködtető a rengeteg bőr illetve selyem anyag és berakás, ahogy léleksimogató az önbizalmat és tartást sugalló estélyik hada is.

Alberta FerrettiAlberta FerrettiAlberta Ferretti 

MaxMara

Éles, túl komoly, de letisztult vonalakat és némi katonás utóérzést hozott magával a MaxMara bemutató. Az eleinte katonai színekre emlékeztető zöld árnyalatot felváltotta a tengerészet fehér színe és a csíkok. Később találkoztunk fekete és fehér outfitekkel is, na meg egy adag pimaszsággal, melyek ellágyították a komoly kezdést.

MaxMaraMaxMaraMaxMara 

Fendi

A szezon kedvencei a vékony, szemet vonzó derekak és a hangsúlyos vállak, ha Fendiről beszélünk. Mindezt az anyagok bátor kombinálásával és egy enyhe futurisztikus vonallal, na meg sok szőrmével érte el Silvia Venturini Fendi. A rakott szoknyák illetve mindezt megfordítva: a szoknyákon található berakások, az éles és széles vállak, a bőr használata, valamint a hajfonatok esetenként amazonná változtatták a modelleket, ezt viszont a csodás színes csizmák kellően enyhítették.

FendiMaxMaraMaxMara 

Prada

„Manapság mindenkinek van valami elképzelése a kollekciójáról, de én unom ezeket az elképzeléseket. Ez a kollekció a divat élvezetéről szól” - Miuccia Prada szavainál mi sem tudtuk volna jobban körülírni az aktuálisan felvonuló ruhákat. A felsorolhatatlan színt és mintát a szinte mindenhol feltűnő gyöngy berakások tették egésszé; az outfiteket pedig a külön figyelmet érdemlő táskák és cipellők változatossága. A bemutató különlegessége számunkra mégis az, hogy a felvonulást Axente Vanessa nyitotta, az a magyar modell, aki egyébként a Prada kizárólagos modellje.

PradaPradaPrada 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
12345»

Paris Haute Couture - a legem...

Természetesen a Givenchy és Jean Paul Gaultier sem maradhat ki a sorból.»»

Paris Haute Couture - a legem...

Most, hogy már túlvagyunk a 2012/13 őszi-téli high fashion kollekciók bemutatóinak lényegi részén, összegezzünk!»»

Milan Fashion Week VI.

Az utolsó milánói napunkon találkozunk a legnagyobb nevekkel és ragyogó ötletekkel! »»

Milan Fashion Week V.

Kalandozásunkat színesen, katonás rendben és a vadon gondolatával folytatjuk.»»

Milan Fashion Week IV.

Unalmat megtörő minták, félszeg színek, egy kis sportolás és Raf Simons utolsó kollekciója a 4. napon.»»

Milan Fashion Week III.

Rengeteg minta, csodaszép és vibráló színek, pazar csillogás, na meg egy kis gótika – ez a 3. nap Milánóban!»»