Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. február 29.

Milan FW – day 4.

Unalmat megtörő minták, félszeg színek, egy kis sportolás és Raf Simons utolsó kollekciója a 4. napon.

Bottega Veneta

Sötét tónusokkal és komoly vonalakkal kezdődött a Bottega Veneta showja. A szinte csak feketéből álló rész dekadens kabátokat és gombok, valamint csillogó anyagok által hangsúlyozott együtteseket vonultatott fel. A hirtelen váltást a világos(abb) színek hozták meg, melyek unalmát a strasszok által nyújtott minták törték meg, valamint a ruhákon helyet kapó tollak és fodrok. A felkar közepéig, éppen nem vállig érő kesztyűk és az apró kézitáskák csodálatos összhangban álltak az ismét sötét színű ruhákkal.

Bottega VenetaBottega VenetaBottega Veneta 

Emporio Armani

A modellek együtt, sokszor kéz a kézben vonultak végig a kifutón, azokban a ruhákban, melyek esetében ezúttal kötelező volt a bermuda viselete. Mindegy, hogy csak egy felsőrésszel vagy egy koktélruhával, de elengedhetetlen volt a térd felett végződő nadrág viselete. A kollekció egészére jellemző a játékosság, mindezt a fodrokkal és különböző rátétekkel elérve, valamint a nőiesség hangsúlyozása valamely apró, ám igen hangsúlyos részlettel.

Emporio ArmaniEmporio ArmaniEmporio Armani 

Emilio Pucci

Variációk egy témára – jelen esetben a kedvenc kis feketénk áll a reflektorfényben, és változik modellről modellre. Hol kislányosan bájos, semmi túlzás, csupán elegancia; hol a végletekig erotikus az éles slicceléseknek és áttetsző betéteknek hála. Az imént felsorolt jelzők a kollekció további részében is helytállnak, csak éppen a megformálás változik: lábszárközépig érő, magas derekú nadrágok; földig érő ruhák, néha egyszerű, egy színű, néha csupa minta változatban.

Emilio PucciEmilio PucciEmilio Pucci 

Jil Sander

Raf Simons utolsó kollekciója a divatháznál a puszta romantikát testesíti meg. A cukorkaszínű kabátok éles vonalai a végsőkig elegánssá varázsolták ezeket a rózsaszín csodákat, a ruhák pedig épp annyi szenvedélyt hordoztak magukban, melyektől még viselőjük nem válik vadállattá és könnyű prédává. A második tour viszont már erőteljesebb színeket, pirosakat és feketéket is felvonultatott, melyek felerősítették ugyan a szenvedélyt, de túlzásba továbbra sem vitték. Az anyagok és színek tökéletes összhangja légi könnyedséget ígérnek a kollekciónak, melynek alkotóját a közönség percekig tartó tapsviharral búcsúztatta.

Jil SanderJil SanderJil Sander 

Sportmax

A küzdősportokból ihletet merítő Sportmax színből színbe tartott ezúttal. Az eleinte világos, fehér árnyalatok beszürkültek, annak is különböző árnyalatát vették fel, majd átváltottak a kék harsányabb árnyalatira, hogy aztán könnyedén előhozakodjanak a lilákkal és nem utolsó sorban a feketékkel. A judo, karate és egyéb verekedős sportok öltözékeinek ismertető jegyeit még a nem szakavatott szemek is könnyedén észreveszik, mindeközben viszont a ruhák mégis perfekt mód passzolnak a szekrényekbe a lekerekített vállakkal, a női vonalak kiemelésével és a trükkös anyag vagy minta kombinációkkal.

SportmaxSportmaxSportmax 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
12345»

Paris Haute Couture - a legem...

Természetesen a Givenchy és Jean Paul Gaultier sem maradhat ki a sorból.»»

Paris Haute Couture - a legem...

Most, hogy már túlvagyunk a 2012/13 őszi-téli high fashion kollekciók bemutatóinak lényegi részén, összegezzünk!»»

Milan Fashion Week VI.

Az utolsó milánói napunkon találkozunk a legnagyobb nevekkel és ragyogó ötletekkel! »»

Milan Fashion Week V.

Kalandozásunkat színesen, katonás rendben és a vadon gondolatával folytatjuk.»»

Milan Fashion Week III.

Rengeteg minta, csodaszép és vibráló színek, pazar csillogás, na meg egy kis gótika – ez a 3. nap Milánóban!»»

Milan Fashion Week I-II.

Milánói trend jelentés!»»