Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. február 17.

NY Fashion Week VII.

Utolsó napjához érkezett a New York Fashion Week, a zárónap eseményeit bogarásszuk, köztük is a leginkább várt Oscar de la Renta és John Galliano kollaborációt. 

 

Victoria, Victoria Beckham

Victoria Beckhamtól már láthattunk egy igen decens kollekciót a New York divathéten, ezúttal egy picit lazább, kevésbé színes, de nagyon nőies és nagyon kellemes vonalat láthatunk. Nagyrészt a fekete színnel dolgozott Vic, de a gyászos hangulatot megtörte fényes anyagokkal, berakásokkal, apró részletekkel, ezáltal kissé ünnepivé és egyáltalán nem unalmassá váltak a darabok. A ruhák és ruhácskák kevés kivétellel mind comb középig érőek és már csak azért is kötelező jellegűek, mert tökéletesen kombinálhatóan akár farmerrel is a hétköznapokra..

Victoria, Victoria BeckhamVictoria, Victoria BeckhamVictoria, Victoria Beckham 

Vera Wang

A kezdetben bézs-fekete színeket felváltották a színben gazdag virágminták, a fényes berakások, de egy dolog sosem változott: egyetlen kivágás sem mutatott túl sokat viselőjéből. Még az áttetsző blúz is csak titokzatos maradt és nem sokat mutató, köszönhetően a plusz anyagnak, mely épp a kényes részeket fedi. A kollekció első részében a vállakon és kezeken van a hangsúly, mely később az anyagok változásával átkerül a derékra és csípőre: anyaghalmozásokkal és fodrozással ad hangsúlyt a tervező a nőiségnek.

Vera WangVera WangVera Wang 

Oscar de la Renta

Talán ez a show volt az, amelyet a leginkább vártunk az egész New York Fashion Week alatt. Az ok nem más, mint John Galliano három hetes vendégeskedése Oscar de la Renta stúdiójában. Nem tudni, a jövőben folytatódik-e a kollaboráció, de az biztos, hogy rendkívül jót tett a márkának az együttműködés, sikerült felfrissíteni, izgalmassá tenni az idén 50 éves jubileumát ünneplő New York-i tervező kollekcióját. A ruhák leheletfinoman egyensúlyoztak a De la Renta féle könnyedség, elegancia, nőiesség és a Galliano féle drámaiság, színháziasság határán.

Oscar de la RentaOscar de la RentaOscar de la Renta 

Rodarte

Az éj fekete ruhákból egy hirtelen ugrással átváltottunk a nagyon világos, hófehér vagy épp színes fergetegbe. Szó szerint fergetegbe, hiszen a néhol pszichedelikus minták párosultak a nyolcvanas évekkel, a lázadással, a romantikus virágokkal, a rockkal és még egy halvány hippi vonallal is. Szóval van itt minden, csak győzzünk válogatni!

RodarteRodarteRodarte 

Badgley Mischka

Mark Badgley és James Mischka pár nappal a show előtt így jellemezték legújabb munkájukat: „A hűvös külső és a belső tűz paradoxona.” A kollekció mintaszerű színpadra állítása a nagybetűs Nőnek, aki vérprofi a munkájában, aki mindig elbűvölő és elegáns, és aki csak keveset mutat meg abból, hogy mi is rejlik a tökéletes külső mögött. Ezek azok a ruhák, melyekből szívesen válogatnánk egész ősszel és télen, akár minden nap is: ceruzaszoknyák, szűk ruhák és drámai estélyik. Minden nőtársunknak ilyen csodákat kívánunk!

Badgley MischkaBadgley MischkaBadgley Mischka 

A New York Fashion Week búcsúzik néhány hónapra, szemünket ismét Európára helyezzük, hiszen már javában tart a London Fashion Week!

Székely Krisztina

Dima Krisztina

Forrás: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

London Fashion Week V.

Simone Rocha, Nicole Farhi és a Twenty8Twelve kollekciója zárta a Londoni divathetet!»»

London Fashion Week IV.

Pringle of Scotland, Christopher Kane, Erdem, Burberry Prorsum, Giles, Tom Ford.»»

London Fashion Week III.

Holly Fulton, L'Wren Scott, Vivienne Westwood, Matthew Williamson, Paul Smith, stb.»»

London Fashion Week II.

Így folytatódik a divathét második napja Londonból!»»

London Fashion Week I.

A Londoni divathét első napja!»»

NY FW VI.

Utolsó előtti nap New Yorkban! »»