Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. március 4.

Paris Fashion Week IV-VI. 2. rész

A soron következő három napon felgyorsultak az események. A legnagyobb tervezők is bemutatkoztak.

Jean Paul Gaultier

Bármily meglepő, mégis azt kell mondanunk, Gaultier ezalkalommal kicsit alulmúlta önmagát. Igen, tudjuk, hogy az haute couture nem prét-a-porter, de akkor is muszáj feltennünk a kérdést: hol van az a tervező, aki a 2011-es bemutatóra tervezett? Persze a kérdés csak költői, de mi akkor is hiányoltuk egy kicsit a mindent elsöprő kreativitást a legújabb kollekcióból. A bőr és szőr használata, a patchwork megoldások szépek voltak, de messze nem gyakoroltak olyan hatást a nézőkre, mint, mondjuk, akár a tavaszi bemutató.

Jean Paul GaultierJean Paul GaultierJean Paul Gaultier

Jean Paul GaultierJean Paul GaultierJean Paul Gaultier

John Galliano

Egy valami biztos: Bill Gaytten sosem lesz John Galliano. Azt, hogy ez jó vagy rossz dolog, mindenki döntse el maga, de tény, hogy a 2013-as őszi-téli kollekció már csak nyomokban hajaz arra a tervezőre, akinek a márka a nevét köszönheti. Bár 2011-ben még azt írtuk, hogy az új tervező minden egyes megmozdulásával magára Gallianora próbál emlékezni, ez 2013-ban már egyre kevésbé megfigyelhető. Sőt, egyesek szerint tudatos ellenállás van folyamatban. Akárhogy is, az új kollekció meglehetősen feketére és fodormentesre sikerült.

John GallianoJohn GallianoJohn Galliano

Givenchy

A divatház 2013-as őszi-téli bemutatója elég nagy váltás volt a tavaszi kollekcióhoz képest. Ott az egyszerűség elve érvényesült, míg most sokkal inkább jelen volt a megdöbbentés - és nem csak a furán színes, úszósapkaszerű hajszerkezetek miatt. A style.com szerint a show igazi divattörténelmi pillanat volt, olyan, amiről még évekig beszélni fogunk.

GivenchyGivenchyGivenchy

A bemutató után Tisci a következőképp nyilatkozott: "Mindig visszanyúlok a Givenchy-múlthoz, ám most egészen véletlenül rátaláltam néhány darabra, amelyeket még fiatalabb koromban készítettem. Rájöttem, hogy akkor még egészen máshogy láttam a dolgokat. Nyolc éve vagyok a divatháznál, és olyan voltam, mint a cigányok. Tudjátok, ők mindig újrahasznosítják a régi ruhákat. A mostani kollekcióm a legnagyobb öröm, amelyet magamnak okoztam a karrierem alatt."

GivenchyGivenchyGivenchy

Ebben a kollekcióban ugyanis tényleg minden benne volt. Anyagok, szabásvonalak, stílusok kavalkádja, amelybe még olyan meglepő "szereplők" is belefértek, mint Bambi - és ez nem vicc. Beszéljenek inkább helyettünk a képek.

GivenchyGivenchyGivenchy

FashionTime

Fotó: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Csúnya trend

Csúnya pulcsihoz csúnya ruhadarabok dukálnak!»»

Zoknit karácsonyra?

Igen a karácsonyi mintás zokniknak!»»

Jó bőrök Fink Evelintől

Bőrből készült ruhaköltemények a divatbemutatón»»

Körömstrassz 2013 ősz-tél!

Strasszmánia a körmeinkre is!»»

Szürke időben is elegánsan

Ha az idő nem is szép, mi még lehetünk azok!»»

Pompomláz

Pompomsapi-körkép 2013. ősz»»