Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. április 17.

Tony&Guy Fashion Week Budapest 2013

Je Suis Belle, Ahn Tuan, Anda, Nanushka, és Use Unused divatbemutatók mutatták meg a Palazzo Dorottyában 2013. április 13-án, hogy mi lesz az idei ősz és tél trendje.

Az egész napos rendezvényen hazánk legnagyobb tervezői tolmácsolásában kaptunk képet arról, mit érdemes majd viselnünk az év hűvösebb hónapjaiban: szőrt, bőrt és hozzá nőies muszlin anyagokat; feketét, fehéret, sötétvöröset és pasztell árnyalatokat; XXL felsőket és szűk alsókat, hozzájuk pedig stílusos kalapokat.

Je Suis Belle

 Je Suis Belle outfitjeinek színéről a havas tájak, fáradt nap, halvány égbolt jutottak eszünkbe. Nagyméretű pólókat, bő, aszimmetrikus dressszeket, testhezálló nadrágokat és hozzá metál lapokból készített sminket viseltek a modellek. A fém make uphoz is illettek a kollekcióban rendre visszaköszönő ezüst flitteres berakások, merevségüket pedig a szőrméből készült elemek ellensúlyozták.

Ahn Tuan

Az előbbi kollekciótól gyökeresen eltérő stílusú ruhaköltemények kerültek a kifutóra Ahn Tuan tervezésében. Ébenfekete, komor, szigorú ruhákba bújt modellek mutatták be a dizájner őszi-téli ajánlatait: a feketét itt-ott lágyították az avarszínű kiegészítők és az extravagáns fejfedők. A fazonok és a nőies ékszerek segítségével kecses elegancia hatotta át az outfiteket.

Anda

Grafikus minták, szögletes formák, és a fekete-fehér összetartozása jellemezte Anda öltözeteit. A rövid sortok szárán túllógó nagyméretű zsebek és az átkötős, csípőig érő felsők lettek a kollekció ismertetőjegyei, e ruhadarabok mutatkoztak meg több variációjukban, sokoldalú hordhatóságukat hangsúlyozva.

Nanushka

Nanushka darabjait is pasztell árnyalatok és fekete, fehér csíkozású darabok alkották, de az őszi fák színei is megjelentek a divatbemutatón. A bokáig érő, testhezálló nadrágokkal szépen harmonizáltak a laza, puha felsőrészek; és nemcsak a ruhadarabok stílusa, de kialakítása is hozzájárult ahhoz, hogy minden outfit más testrész kiemelésére, így a legtöbb testalkat előnyeinek fókuszba hozására alkalmas.

Use Unused

A szombati nap utolsó kollekciója egyaránt tartogatott dominás, maszkulin és törékeny hölgyekhez illő viseleteket. Láthattunk így nőiesített fazonú öltönyt, testhez idomuló selyemruhát és kihívó bőrszoknyát is, de a kötött pulóverek sem hiányoztak a bemutatóból. E különböző stílusú megjelenések közül így mindenki megtalálhatja a magához illőt - vagy kihozhatja eddig kevésbé hangsúlyozott oldalát.

FashionTime

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Képriport: Chanel Fall Coutur...

A legszofisztikáltabb ruhaköltemények vonultak végig a kifutókon.»»

VAN GRAAF 2013 őszi-téli koll...

A VAN GRAAF már júniusban bemutatta, mik lesznek az idei ősz és tél kedvenc darabjai!»»

Paris Fashion Week VII-IX. 2....

Néhány perce ért vége a Louis Vuitton bemutatója, de Valentino és McQueen is terítékre kerül.»»

Paris Fashion Week VII-IX. 1....

Bár még javában folyik a divathét utolsó napja, máris a végjáték legjobb bemutatóival jelentkezünk.»»

Paris Fashion Week IV-VI. 2. ...

A soron következő három napon felgyorsultak az események. A legnagyobb tervezők is bemutatkoztak.»»

Paris Fashion Week IV-VI. 1. ...

A soron következő három napon felgyorsultak az események. A legnagyobb tervezők is bemutatkoztak.»»