Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. november 29.

Jó bőrök Fink Evelintől

Nem vagyok egy nagy bőrpárti. De Fink Evelinnek sikerült közelebb hoznia hozzám a bőrcuccokat. Az Andrássy úti szalonban tartott divatbemutatóján annyira minőségi, szép, ízléses és különleges ruhákat láthattunk - itt-ott bőrből - hogy hatására lehet, hogy megveszem hamarosan az első bőrruhámat. Na jó, kezdésnek egy bőrbetétes textilruhát inkább.

Remekül kihasználja például a tervezőnő az anyag tartását, stabilitását. Ezt példázza a bőrgalléros dressz, amely áttetsző fekete anyagokkal kombinálva válik egyszerre játékossá és dominássá.

Ha nem szeretnénk, hogy csakis a bőr uralja öltözetünket, a dizájner erre a bőrmellényt kínálja. Van annyira hangsúlyos ez a ruhadarab is, hogy így is, úgy is átveszi a hatalmat outfitünk felett (és ez nem is baj)!

Ha pedig még kisebb felületen látnánk viszont a bőrt, de nem akarnánk csupán a kiegészítők szerepkörébe szorítani, az alakot nőiessé varázsoló vonalvezetésű, oldalirányban ívelt bőrbetétes ruhát ajánlunk Fink Evelin kollekciójának darabjai közül.

A bőrkabátokat eddig is szerettem. De ilyen verzióját még nem ismertem: elöl magasan záródó, a vállat hangsúlyozó, szigorú bőrdzseki, mely meglepő módon az egész hátat szabadon hagyja. Ez is szuperszexi!

És ha még egy kis színt is becsempésznénk amúgy is extravagáns megjelenésünkbe, válasszunk mustársárgát! A kabátka plusz különlegessége a "hátláncban" rejlik - a kecses, fedetlen hátat hangsúlyozza a szolíd, de mégis látványos láncon függő medál.

  Fink Evelin megmutatta, mit tud. A divatbemutatón meggyőződhettünk róla a dizájnernek köszönhetően, mennyire sokoldalú, hordható, változatosan kombinálható, mindenhez viselhető, kortalan, csinos, nőies, extravagáns és egyben kifinomult viselet a bőr, akármilyen formájában, akármilyen mennyiségben viseljük!

Fink Evelin saját tervezésű outfitben (balra) és Kovács Kristina

FashionTime

Fotók: Papp Károly


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Csúnya trend

Csúnya pulcsihoz csúnya ruhadarabok dukálnak!»»

Zoknit karácsonyra?

Igen a karácsonyi mintás zokniknak!»»

Körömstrassz 2013 ősz-tél!

Strasszmánia a körmeinkre is!»»

Szürke időben is elegánsan

Ha az idő nem is szép, mi még lehetünk azok!»»

Pompomláz

Pompomsapi-körkép 2013. ősz»»

Amerika után itthon is - spor...

Sikk és kényelem egyszerre»»