Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. február 18.


London Fashion Week II.

A Londoni divathét második napján, 16-án többek között Daks, Orla Kiely, Moschino Cheap & Chic, Issa London, House of Holland, David Koma bemutatóit mutatjuk meg. Az est zárásaként az énekesnő, Rihanna terveit láthattuk, amit a River Island-nek tervezett.


Daks

Egyben biztosak lehetünk. Akik a konzervatívabb, de elegáns megjelenést kedvelik, azok imádni fogják a Daks 2013 F-W kollekcióját. Nélkülözhetetlen alapdarabok elsősorban a domináló fekete és szürke színekben pompáznak. De akad egy-egy púder színű kabát, vagy virágos szoknya is.

DaksDaksDaks


Orla Kiely

A ’60-as évek hangulatát oly hűen tükröző kollekció nem szűkölködik az élénk színekben. A szürke téli napokat feldobhatjuk pl. egy Orla Kiely citromsárga kabáttal. A kollekció összességében csinos és elegáns.

Orla KielyOrla KielyOrla KielyOrla KielyOrla KielyOrla Kiely


Moschino Cheap & Chic

Színvilágában elsősorban a fekete- szürke árnyalatok érvényesültek, melyet élénk rózsaszínnel és egy kis leopárdmintával párosítottak. A ruhák érdekessége volt, hogy különböző szavak voltak „felfirkálva” az anyagra, mint pl. a pink, vagy a punk kifejezések.

Moschino Cheap & ChicMoschino Cheap & ChicMoschino Cheap & Chic


Issa London

A tervező egy varázslatos utazásra csábít a kollekcióján keresztül. Az „utazó nőt” megjelenítő viseleteket erősen áthatotta a ’70-es évek egy-egy jellegzetes eleme. Meleg földszínek, bő szabásvonal, és rengeteg mennyiségű geometrikus mintázat mellett az őszi- téli szezonra tekintettel garbók és különböző tollal ékesített kalapok szolgáltak kiegészítő gyanánt.

Issa LondonIssa London

Issa LondonIssa London

House of Holland

A kollekció színskálája sokrétű: zöld, sárga, kék, és élénk rózsaszín minden árnyalata felbukkan. A szín kavalkádot a retro geometrikus mintázatok teszik még izgalmasabbá. A-vonalú szoknyák, kötött szvetterek és pelerinek jelentek meg minden mennyiségben.

House of HollandHouse of HollandHouse of Holland


David Koma

David Koma kreációja igazi futurisztikus világképet tár a nézők szeme elé. Különböző textúrájú anyagokkal dolgozott, mint a bőr, gyapjú vagy a sifon. Színekben a fekete mellet a krémszín és az erőteljes piros dominál.

David KomaDavid KomaDavid KomaDavid KomaDavid KomaDavid Koma


Rihanna for River Island

Az énekesnő végre bemutathatta első kollekcióját a londoni nagyközönségnek. Erre az alkalomra a River Island divatcéggel fogott össze. A sztár sokat vitatott stílusa miatt izgatottan vártuk a bemutatót.
A kollekció egy az egyben tükrözte az énekesnő stílusát: a hosszú szoknyák merész felsliccelése, megmutatva a modellek hosszú lábát. Gyakran felsőruházatként csupán egy- egy falatnyi melltartó, kiegészítőnek pedig a bokát nem igen kímélő magas sarkú topánok szolgáltak. Színekben a fekete és a sárga, mintákban a virágminta dominált. A kollekció márciuctól fellelhető lesz a River Island üzleteiben.

Rihanna for River IslandRihanna for River IslandRihanna for River IslandRihanna és James McCauley a show végén


Szendrei Anna


Forrás: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Jelzőlámpaszínű ingek

Piros, sárga, ééés zöld - mehetnek a színes ingek a férfiakra!»»

Napba is nézhetünk a Versace-...

Keretek a szivárvány minden színében»»

French Connection: legyünk pu...

Pucérkodós kampánnyal érkezik az őszi-téli kollekció.»»

Állati!

Most nem vadállatos, hanem helyes állatmintás pulcsikat ajánlunk. »»

Képriport: Iris Van Herpen Fa...

Földöntúli elegancia, nem kétség!»»

Képriport: Haute Couture 2013

Armani Privé, Giambattista Valli és Dior.»»