Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Lássuk a ruhásszekrényt!
 
Nemrég ismét együtt izgulhattunk a négy barátnő életén; a Sex and the City visszatért, ám ezúttal a mozivászonra! De nem elég csak a sztoriról beszélni, ezúttal a külsőségeken a hangsúly, most kiderül ki, mit viselt a filmben!
 
A siker titka

A film óriási sikert aratott Európában és Amerikában egyaránt, de nem csak a rajongók körében! Elismerően nyilatkoztak azok a szkeptikusok, akik egyetlen részt sem láttak korábban a sorozatból, sőt még azok is, akik azelőtt a buta jelzővel illették a részeket.
 
A siker titka talán a sztoriban van, esetleg a helyszín az, ami vonzó lehet, ’hisz mindannyian tudjuk, hogy New York nyughatatlan éjjel és nappal is. De az is megeshet, hogy mind a sorozatban, mind a filmben tapasztalt tisztelet az oka a nagy hírverésnek. Mégpedig az a tisztelet, amit a készítők és a szereplők a divat iránt mutatnak. Mondjuk, hogy az utóbbi a kulcs a sikerhez és lássuk a ruhákat!
 
Újra együtt a négyes

A film első kockáiban Carrie elmeséli mi történt a három év alatt, hogyan fejlődtek és hova jutottak. Minden szereplőről megtudhatjuk min ment keresztül és éppen honnan fogjuk követni az eseményeket. Nem kell sokat várnunk, hogy a híres négyest újra együtt lássuk, amint épp New York utcáin sétálnak: Charlotte Prada ruhában és cipőben, barna Chanel táskával és egy hatalmas Salt Optical napszemüvegben tündököl, Carrie Ralph Lauren felsőben, nyakkendőben és mellényben, és az elmaradhatatlan Manolo Blahnik cipőben osztja meg a lányokkal élete részleteit, Miranda Alberta Ferretti ruhát, Carlos Falchi övet, Nancy Gonzalez féle kígyóbőr táskát és Luciano Padovan cipőt visel, Samantha pedig Valentino szoknyában, Thierry Mugler blézerben, Fendi táskával és Roberto Cavalli cipőben  mosolyog ránk.
 
Az egyik nyitó jelenet

A legtöbben talán azt a képet ismerik a filmből, ahol Carrie egy gyönyörű fehér ruhában és hatalmas virággal a bal vállán sétál, ami nem is csoda, hiszen a bemutató előtt ez vált a leghíresebb képpé, ezzel (is) reklámozták a bemutatandó mozit. Ez a kép a film elején tűnik fel, amikor Carrie elsétál a négy fiatal lány mellett, akik az ő négyesüket hivatottak szimbolizálni, csak fiatalabb kiadásban, ezzel is jelezvén, hogy a szingli kultusz tovább él, a generációk csak korban és tapasztalatban különböznek. Nos, Carrie ez esetben a részletekre helyezte a hangsúlyt, egy citrom színű pénztárca, egy Tiffany karkötő és egy Dior cipő a kiegészítői, amelyek tökéletesítik outfitjét. A Dior cipő egyébként még sokszor visszaköszön a vásznon a későbbiekben is.
 
Az Eiffel New Yorkban 

„Mikor először találkoztam vele, azt gondoltam, teljesen mások vagyunk.” - nyilatkozta Sarah Jessica Parker, Chris Noth-ról, aki Mr Big szerepét játsza. A híres jelenetben, ahol először látjuk őket együtt, Carrie a már korábban említett Dior cipőben van, egy Timmy Woods táskával, amely az Eiffel tornyot ábrázolja.
 
Az árverés

A filmbéli árverésen igazán divatosan, a top trendek szerint jelennek meg a lányok, köszönhetően Pat Fieldnek, aki a stylist volt a sorozat és a film esetében is. „Olyan ruhát kapnak, amilyet csak akarnak – ez benne van a szerződésükben”- mondta Pat, akinek öt asszisztense segítette a forgatás alatt, hogy minden ruha tökéletes legyen. Miranda egy Maggie London féle, absztrakt mintás ruhát egészített ki egy arany övvel, Alexander McQueen táskával és egy Gucci cipővel, Charlotte virágos, Salvatore Ferragamo ruhát, egy Vintage övet, Chanel táskát és Christian Louboutin cipőt visel, míg Samantha egy citromsárga Thierry Mugler blézert, Herve Leger ceruzaszoknyát, Hunting Season táskát és egy Dior cipőt választott. Carrie elragadóan fest a piros virágos Vintage ruhában, amihez zebra mintás Manolo Blahnik cipőt és egy Fendi táskát hord.
 
A nagy nap

A tragikusan sikerült esküvőre, pontosabban majdnem esküvőre, káprázatos Zac Posen ruhakölteményekben érkeztek a hölgyek, mindegyikük személyiségéhez, szerepéhez illően. Kristin Davies, akinek az ízlése gyökeresen megváltozott a sorozat által, egy korántsem hétköznapi, fekete ruhában, Sam egy tűzpiros latin dívára vagy szeretőre emlékeztető ruhában és Jimmy Choo cipőben, Miranda pedig egy mély kék ruhában és Burberry cipőben adta volna férjhez Carrie-t.
Na persze, nem hagyhatjuk ki Carrie-t sem a sorból! Mennyasszonyhoz méltóan, hófehér ruhában jelent meg, amit Vivenne Westwood tervezett. De ez így túl egyszerű lenne, így kiegészítőként a fejére egy türkiz színű madár hajdíszt tett.
 
Mercedes-Benz Fashion Week

Ez az a jelenet, ahol Charlotte már hatalmas pocakkal, Carrie pedig barna hajjal jelenik meg. 

Na és persze mind a négyen elmennek a Mercedes-Benz Fashion Weekre, ami akkor a Bryant parkban felállított díszletnek köszönhetően igazán valóságos volt. Itt Carrie egy Sigerson Morrison csizmában és Dolce & Gabbana ruhában van, a hideg miatt pedig csincsilla bundával melegíti magát, Samantha hófehér nerc bundában és Sonia Rykiel kesztyűben mosolyog a kamerának. Miranda Prada ruhában és J. Mendel kabátban, Charlotte pedig egy Gianfranco Ferre ruhában, ValentinoJohn Galliano kabátban van, a kesztyűje és brossa is a Chaneltől származik.
 
 
Let’s go party! 

Nem számít mit hoz az élet, gyerekeket, esküvőt, új életet, az este akkor is jó alkalom egy kiruccanásra, így a lányok sem vesztegetik az idejüket. Charlotte egy fehér Vicki Tiel ruhában és Miu Miu cipőben, Chanel táskával indul az éjszakának, Carrie Yves Saint LaurentVBH táskával és a már korábban említett Dior cipőben pompázik. Sam egy strasszos ruhában, Stuart Weitzman cipőben és Swarowski táskával, Miranda pedig egy Carolina Herrera ruhában, Brian Atwood cipőben és Roberto Cavalli táskával tündököl. ruhában,
 










Kimaradt, de nem lemaradt

Most pedig néhány olyan képet osztunk meg Veletek, amik a filmből ugyan kimaradtak, de mindenképp érdemes őket szemügyre venni. Az elsőn rögtön Carrie és Big látható, amint majd’ megvesznek egymásért. Ez a fotó a Vogue magazinnak készült.

 

 

 

 

 

Carrie tudja hogy kell stílusosan utazni: Chanel kosztümben, Lanvin kalapban és Balenciaga cipellőben. John pedig, mint egy úr, cipeli a nehéz táskákat, amik valószínűleg gyönyörűséges ruhákkal és cipőkkel vannak tele.

 

 

 

 

 

 

Nina Ricci féle selyem-szatén ruhában és hozzá illő cipőben az ágyon, kiegészítőként Mr. Big. Ezt én is felvenném.
 

 

 

 

 

 

 

Szerelem a múzeumban SATC módra: meseszép, pávatoll mintázatú, csipke és tüll ruhában, Mr. Biggel a nyakunkban…

 

 

 

 
SJP épp Johnt igyekszik elcsábítani, egy Narcisco Rodriguez készítette ruhában, ami már magában elég csábító.
 

 

 

 

 

 

Egy kicsit kényelmesebben és erotikusabban: Carrie Marchesa szatén-organza ruhában, Big pedig kamerával. Arról sajnos nincsenek információink, mi van a szalagon…

 
Versace műselyem ruha, vörös szőnyeg, opera és Chris Noth.
 

 

 

 

 

 

Big Carrie mellett a paparazzókkal szemben, miközben egy csodás Dolce & Gabbana ruhában lépked a lépcsőn.

 

 

 

 

 

 


Székely Krisztina

Fotó: fabsugar.com,
instyle.com

 


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Tógaszerű ruhák

Tógára és tunikára fel! Az antikból idén modern lesz! Lehetetlen? Nem, hiszen az ókori Róma öltözködés-, és ízl...»»

Színátmenetes darabok

Egyik színből át a másikba Akár egy Louis Vuitton táska, akár egy nyári ruha, a lényeg a színekben rejlik. Vagy...»»

Első magyar Glamour Stiletto ...

Lezajlott az első magyar Glamour Stiletto Run! Az esemény mókás volt, és vidám, sok volt az egy négyzetméterre...»»

Szivárványszínű táskák

Színes táskák Idén a napsütés beköszöntével végre a divat minden területén előtérbe kerülnek az élénk színek, í...»»

Mellesleg...

Nagymellűeknek is szabadon Végre jön a Nyár. A cuki kis rövidke sortok, a sejtelmesen mutogatós toppok, és az e...»»

Magas derék

Még mindig magas a derék! Hosszú időre bevette magát az igazán trendi vonalak közé a magas derék, így hiába is ...»»