Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Óh jajj úgy élvezem én a strandot…!
 
A nyár közepén mi másról is írhatnánk, mint azokról a kiegészítőkről, amiket a strandon lehet, kell vagy illik viselni. Hasznos tippekért olvass tovább!
 
Imádjuk a nyarat, imádjuk a meleget, imádunk strandra járni! De sose feledjétek: csak óvatosan! Tény, hogy egy napbarnított bőr szép és szexis, de nem minden áron. Könnyen pórul járhatunk, ha nem vagyunk elég óvatosak a napsugarakkal szemben, ezért most adunk néhány tanácsot, hogy divatosak és egészségesek is maradhassatok!

Két szemed világa

A napszemüveget nem kell bemutatnom, azt hiszem. Azt viszont kevesen tudják, hogy a káros sugarakkal szemben is véd, ezért elengedhetetlen nyáron hordani, a strandon pedig kifejezetten fontos! Érdemes egy drágább, UV szűrővel ellátott darabot választani, mert az olcsó, butikokban beszerezhető darabok ritkán védenek ténylegesen. Válassz egy Dior, Pierre Cardin vagy Ray Ban szemüveg közül, ezek biztos védeni fognak!

Kalapom, pom, pom…

Nem elég csak a szemünket óvni, figyelni kell a kobakunkra is. Nem csak hasznos, de divatos is egy szalmakalappal takarni a fejünket, ami, megvéd a napszúrástól. Ha nincs a közeledben, egy kendő is megteszi, csak arra vigyázz, hogy mindenképp világos legyen!

Takarásban

Strandkendő, szoknya, rövidnadrág – változatok a takaráshoz, strandra jövet és menet egyaránt. Ha szégyenlős vagy és nem szereted vagy nem akarod mutogatni magad a büfébe menet, akkor is hasznosak lehetnek. Egy hosszú, absztrakt- vagy virágmintás tunika is megfelelő „fedést” biztosíthat, ugyanúgy, mint a most nagyon divatos maxi ruha. Rengeteg stílus közül választhatsz: szafari, afrika, etno, virágminta vagy hippi.

Cipő gondok

A megfelelő cipőt nem is olyan egyszerű kiválasztani: a legjobb a lapos talpú papucs vagy szandál, mert kényelmes és nem baj, ha vizes lesz. Választhatsz telitalpú szandált is, mint ez a Louis Vuitton darab, a maxi ruhához ez kifejezetten ajánlott is, mert nyújtja az alakodat. Viszont a tűsarokkal vigyázz! A homokban elsüllyed és a fűben sem olyan egyszerű lépkedni benne, ezt inkább tartogasd a városi utakra. Amit még ajánlhatok akár hosszú ruhához, akár sorthoz, az a saru. Kényelmes és mindenképp feltűnőbb viselet a papucsnál. 

Teli-táska

A strandoláshoz elengedhetetlen kellék a strandtáska is. Általában a szó hallatán a nagy, világos vagy vidám színű táskák jutnak eszünkbe, amelyekbe kényelmesen elfér a törölköző, a naptej, a könyv. Választhatsz olyat, ami harmonizál a fürdőruháddal vagy egy átlátszó táskát is, de a tengerész stílust sem vetjük meg. Lehet pöttyös, csíkos, vagy csak egyszerűen fehér, a lényeg, hogy beleférj! Gyönyörű darabokat találhatsz a Promod, Women’s Secret vagy a Mango üzleteiben. Mindenkinek kellemes strandolást!

 

Székely Krisztina

Fotók: louisvuitton.com
cosmopolitan.hu
calzedonia.com

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Kezeslábas

A divat gyors barátja Az overallok az 1960-as és 1970-es években voltak nagyon divatosak, és most újra visszatért...»»

Az átmeneti kiskabát

Kiskabát Ne ijedjünk meg az időjárás szeszélyességétől, mert a divat, mint mindenre, erre is felkészült: Ezeken...»»

Abszolút divat: a ruha!

Nyári ruhák Könnyű helyzetben vagyunk idén, hiszen szinte mindent hordhatunk nyáriruha-fronton, ami tetszik! Vá...»»

Maxi ruhák

Menő a maxi Az elmúlt tavasszal és nyáron is divatosak voltak a földig érő, ún. maxi ruhák, de idén felfrissülv...»»

Full Bloom

Virágom, virágom Természetbarátok és romantikus lelkűek most figyeljetek! Az idei nyáron ismét virágban pompázha...»»

Szemrevaló lábravalók

Topán, cipellő, lábbeli A meleg közeledtével egyre vékonyabb cipőt veszünk fel. Először csak a nagyon meleg csiz...»»