Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2009. június 29.

Tulipánforma

A szoknya idén nyáron minden mennyiségben nyerő, hogyha pedig hozzávesszük a virágmintát, ami a mostani szezonban szintén telitalálat, akkor már egy cseppet sem lepődhetünk meg azon, hogy következő lépésként a trenddiktátorok a 2009-es tavaszi-nyári szezonra a tulipánformát is a legmenőbb fazonok közé szavazták.

Devi KroellIsaac MizrahiPhillip Lim

Izgalmas forma

Picit extrém a fazon, ráadásul elég karcsú alakot kíván meg, így a tulipánformát különösen azoknak ajánljuk, akik merészek és biztos kézzel választanak a ruhásszekrényből. Ennek ellenére a kifutókon egyre–másra tűntek fel ennek a törékeny virágnak a formáját követő szoknyák, esetleg nadrágok, és itt ott még egész alakos, vagy éppen csak a felsőrészen elkövetett megoldásokat is láthattunk.

Costello TagliapietraCostello TagliapietraMiss Sixty

Külföldi tulipánok

Burberry Prorsum, Costello Tagliapietra, Armand Basi, Matthew Williamson, Phillip Lim, Miss Sixty, Requiem, Tracy Reese, Zac posen, Devi Kroell, Isaac Mizrahi, ők azok, akiknek kifutóin a legtöbbször tűntek fel tulipánformájú szoknyák, esetleg nadrágok. A lényeg, hogy a csípőtájékon bővebb, majd egyre szűkülő fazon kikerült a telefonoskisasszonyok ruhatárából és jelenleg a legmenőbb sziluettek között foglal helyet. A színek és a megoldások a lehető legkrekatívabbak, minden tervező a saját arcára formálta ezt az izgalmas szabásvonalat, így bőven van miből választani, ha tetszik nekünk a buggyos forma.

Tracy ReeseZac PosenMatthew Williamson

Óvatosan viseljük

Nem árt óvatosan bánni vele, hiszen a csípőtájékon eléggé erősít. Kombináljuk derékövvel, akkor még stílusosabbak lehetünk, vagy viseljük esti bulikon, ahol jól mutat egy-egy izgalmas koktélruha. Jó példa lehet néhány olyan celeb, akik szintén erre a formára szavaztak, mint például a menő modell, Daisy Lowe vagy Diane Kruger színésznő.

Dörnyei Marianna

Fotók: vogue.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«123456»

Etnikus stílus

Etnikus bizsuk a nyári trend jegyében.»»

Vállald fel!

Idén nyáron ha ruhát választunk, legyen a pánt nélküli fazon a nyerő!»»

Maximalistáknak tervezve

A ruha, ami minden esetben maximális! »»

Csillogó felületek

A csillogó flitterek és anyagok idén nyáron ismét a vezető trendek között szerepelnek, úgyhogy elő velük és irány a ...»»

Férfias (divat)játékok

A férfiak utálják a vásárlást! No, ez hamis!»»

A púder mögött

Ha meguntad a feltűnést, a harsány színeket, a szivárványt, a kontrasztot, a divatvilág régi-új felfedezettje épp ne...»»