Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. július 9.

Vállald fel!

Amúgy is perzselő hőség van, akár a belvárosban, akár vízparton múlatjuk az időt, ezért nem nehéz megfogadni a tervezők tanácsát, miszerint hordjunk vállpánt nélküli ruhát.

Idén nyáron kötelező beszerezni egy ilyen darabot, ha igazán csinosak és stílusosak akarunk lenni. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, csak kövessük szemmel a kifutókat és válasszuk ki a számtalan variáció közül a stílusunkhoz legközelebb álló ruhácskát.

Bottega Veneta 2009. tavasz-nyárCeline 2009. tavasz-nyár

Lanvin 2009. tavasz-nyár



Tökéletes választás

Idén abszolút verhetetlen nyári viselet a ruha, rengeteg variációból válogathatunk, mi most mégis a vállpánt nélküliek mellett tesszük le a voksunkat. Hiszen nincsen szebb egy kecses női vállnál,  amit ezzel a fazonnal hangsúlyozhatunk a legjobban, ráadásul szinte mindenkinek jól áll. Ebben a szezonban a térdig vagy a térd alá érő fazon a nyerő, ám olyan mesteri megoldásokat is láthatunk, amelyek akár alkalmi viseletté is avanzsálják ezt a könnyed ruhadarabot.

John Galliano 2009. tavasz-nyár
Christian Dior 2009. tavasz-nyárBadgley Mischka 2009. tavasz-nyár

Külföldi kifutók szemléje

Csak a legszebbeket megalkotó tervezőket soroljuk most, hiszen szinte az összes nagy divatcég 2009-es tavaszi-nyári kollekciójában helyett kapott a vállpánt nélküli. Valentino és John Galliano darabjai mellett Bottega Veneta és a Celine divatház is igazán izgalmas darabokkal állt elő. John Galliano a mellrészen dízsítette tengerkék vállpánt nélkülijét, míg Christian Dior a 30-as éveket idézi kis minijével. Badgley Mischka estélyi ruhája hosszúságával kilóg a sorból, ám az ő kollekciójára ezek a fazonok voltak a legjellemzőbbek.

Viktor&Rolf 2009. tavasz-nyár

Anna Sui 2009. tavasz-nyár Stella McCartney 2009. tavasz-nyár

 

Követendő példák

Stella McCartney és a Lanvin ház is beeladott mindent, hiszen míg az előbbi egy laza fazont álmodott meg, addig az utóbbi a derékra helyezte a hangsúlyt. Mindkettő gyönyörű darab, ahogy a Viktor&Rolf tervezőpáros kis fekete alkalmija is. Tanuljunk tőlük és viseljük bátran akár hétköznap, akár alkalmi viseletként!

Dörnyei Marianna

Fotók: vogue.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«123456»

Etnikus stílus

Etnikus bizsuk a nyári trend jegyében.»»

Bújj tulipánba!

A tulipánforma idén nemcsak a kifutók, hanem a sztárok kedvence is.»»

Maximalistáknak tervezve

A ruha, ami minden esetben maximális! »»

Csillogó felületek

A csillogó flitterek és anyagok idén nyáron ismét a vezető trendek között szerepelnek, úgyhogy elő velük és irány a ...»»

Férfias (divat)játékok

A férfiak utálják a vásárlást! No, ez hamis!»»

A púder mögött

Ha meguntad a feltűnést, a harsány színeket, a szivárványt, a kontrasztot, a divatvilág régi-új felfedezettje épp ne...»»