Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. augusztus 11.

Rövid ujjú blézer

Bármilyen meglepő is, az idei tavaszi-nyári szezon egyik nagy kedvence a blézer. Az időjárás ugyan nem indokolná ezt a viszonylag őszi viseletet, ám azt minden divatrajongó tudja, hogy a józan ész néha nagyon távol áll a trendektől. Úgyhogy hűvösebb estékre és partikra elő a blézerrel!

A 2009-es top fazonok

A duplasoros az abszolút új kedvenc, ami a nyolcvanas évekből szivárgott át újra a gardróbunkba. Mellette a klasszikus hosszú ujjú zakó a másik újdonság, ám nem akármilyen formában, hanem XXL-méretben, feltűrt ujjakkal ajánlják a legnagyobb divatházak. A rövid derekú fazon idén is aktuális, ahogy a derékban övvel átkötött blézer, ám ez friss idei trend. Ezek mellett a fazonok mellett a rövid ujjú blézer az, ami ebben a szezonban igazán trendi.

John GallianoDries Van NotenLouis Vuitton

Rövid ujjak

A rövid ujjú fazon valódi újdonság, hiszen ebben a szezonban a tervezők magát a blézert helyezték a középpontba, így nem is kell az alatta lévő rétegeken gondolkodni. Elég ha magán a blézeren van a hangsúly, mint például Dries Van Noten kockás darabjánál vagy Stella McCartney-nál, aki nem csak a rövid ujjakra figyelt, hanem a széles vállakat és a felgyűrt kabátujjat is átemelte a nyolcvanas évekből.

Nanette LeporeNanette LeporeStella McCartney

Kifutódivat

Carolina Herrera még saját bemutatójára is rövid fazont választott. Érdemes megnézni John Galliano gyönyörű darabját is, hiszen a laza anyag remekül ellensúlyozza a komolynak tűnő formát. A Louis Vuitton ház is éllovas a rövidujjas trendben, hiszen mind az abszolút rövid, mind a könyékig felgyűrt fazon szerves részét képezte a tavaszi-nyári bemutatójuknak. Ahogy Nanette Lepore is erre a két formára esküszik.

Stella McCartneyYves Saint Laurent Carolina Herrera

Hogyan viseljük

A felgyűrt ujjas fazon itthon is kapható. Egy sorttal és feliratos pólóval megbolondítva igazán laza és fiatalos viselet. A teljesen rövid ujjas fazon nehezebben fellelhető darab, ám aki szemfüles, már az elmúlt években is beszerezhetett itthon egy stuardess fazont magának, annak ellenére, hogy csak idén lett igazán trendi darab. Kombináljuk rövidke szoknyával vagy férfipizsama alsóval, ha igazán merészek vagyunk!

Dörnyei Marianna

Fotók: vogue.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«23456»

Fürdőruha trend 2009

Nem tudod, hogy mit vegyél fel idén a strandra? Mi ajánlunk neked jó pár alternatívát.»»

Pink spring

Idén tavasszal és nyáron mindenféle rózsaszín divatos lesz»»

Aszimmetria

Amikor divat a nem ugyanolyan»»

Romantikus minták, anyagok, s...

Romantikus stílus: ruházati stílus, játékos dekorációs elemekkel»»

Virágos cipők mindenkinek

Virágok körömcipőn, sportcipőn, szandálon és pumpson»»

Virágos ékszerek tavaszra

A tavaszi trend egyik eleme a virágmotívum, ékszerekben a nő metaforikus képe»»