Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. július 25.

A nadrágkosztüm 2010 nyarán

A kosztümmel kézenfogva a nadrágkosztüm is időtlen idők óta divat, bizonyos üzleti körökben szinte kötelező. Ezen a nyáron viszont az utcán és civilben is alkalmazható és alkalmazandó viselet. Lássuk, a tervezők milyen megvalósításokkal éltek!

Ám először tisztázzuk a fogalmat: a nadrágkosztüm női öltöny felsőrészből és nadrágból, klasszikus formában mellénnyel is. Némi előzmény után és a férfi öltönyök formájára támaszkodva egyéni formában és ilyen megjelöléssel az 1960-as években jött divatba a női nadrág elterjedése után, a nappali és alkalmi viseletben egyaránt.

Etro

Az elegancia nagyfokú mellőzése, ám a lenge darabok lényegre törése és a sikkesség, lezserség dominanciája, megfűszerezve némi nőiességgel és pajkossággal. Ezt tartogatja viselőjének az Etro kollekciója, mely egyrészről a jelenlegi trendek top képviselőit kombinálta (virágminta, felhajtott ujjak) kellemes, nyári színekkel, másrészről a nadrágok hosszával és lengeségével bolondította meg darabjait. Nem találunk olyan napszakot, mikor ne hordhatnánk bármelyik alább felsorakoztatott outfitet.

EtroEtroEtro 

Jil Sander

Jil Sander egyszerű színekkel és egyszerű szabásokkal játszott, rafinériát az övek használatában és az ujjak feltűrésében találhatunk, melyek könnyed mozdulattal teszik egyedivé vagy épp elegánssá a nadrágkosztümöt. A lenge anyagoknak köszönhetően a melegebb napokon is viselhetőek a kreációk, elegánsabb, nőies kiegészítőkkel fűszerezve.

Jil SanderJil SanderJil Sander 

Junya Watanabe

A kissé férfias megoldásokat a cipők még inkább erősítik, ám a szűkített és csípőnél kiemelt szabások ellensúlyozzák mindezt, ahogy a hosszított fazonú, egyetlen gombos felsőrész is. A klasszikus színekben pompázó darabok kivétel nélkül szűk nadrágokkal készültek, melyekhez egy elegáns magassarkú jó választás lehet, de akár egy színes darab is.

Junya WatanabeJunya WatanabeJunya Watanabe 

Ralph Lauren

A farmer életre kelt! Felhajtott szárral és koptatva, mellénnyel és sapkával kiegészítve. Üzleti tárgyalásra ugyan nem ajánlott, ám egy pénteki jeans day-re tökéletes lehet. Angol úriemberekre jellemző eleganciával és modorossággal tekintenek ránk a mélykék színű nadrágkosztümök, melyek répa fazonú nadrágokkal készültek és nyakkendővel, végig gombolt inggel viselve tökéletesen maszkulin megjelenést biztosítanak.

Ralph LaurenRalph LaurenRalph Lauren 

Stella McCartney

Egy kis játékosság, egy csipetnyi bohémság, némi lágyság és máris elkészült a Stella McCartney által megálmodott nadrágkosztüm! A lezser nadrágok szabadon hagyják a bokát, ez megadja a minimális szexisséget, a fodrozások pedig a kellő játékosságnak adnak hangsúlyt; a néhol visszafogott, néhol pedig erőteljes színek maximálisan a nyárra és a vízpartra emlékeztetnek. Tökéletes kombináció a tervezőtől!

Stella McCartneyStella McCartneyStella McCartney 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Nadrágok és változataik

Bokanadrág, halásznadrág, short - ötletek és praktikák. »»

Aszimmetrikus ruhák

Az aszimmetrikus felsők és szoknyák után ezúttal a ruhákat vesszük górcső alá.»»

Farmermánia

Mindent mer, aki far-mer?»»

Maximális minimalizmus

A minimalisták fénykora a minimal divat.»»

Fürdőruha bemutató Miamiban

Briliáns és előnytelen stílusok keveredése.»»

Öröm a szép köröm

Műköröm választék a nyárra.»»