Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. július 25.

Fürdőruha bemutató Miamiban

2010. július végén ismét megrendezésre került a szokásos évi Miami fürdőruha fesztivál, ahol bemutatták a legújabb trendeket. A sokat mutató ruhák mellé extrém, bronzszínű gladiátorszandálokat párosítottak. Nézzük, hogy mi az aktuális kedvenc Amerikában.

Beach Bunny Swimwear

A Beach Bunny Swimwear egy újnak nem nevezhető, ámde még mindig közkedvelt darabbal lépett a kifutóra. A 2009-es évben oly sokat látott extravagáns kivágások még mindig divatosak a vízpartra. Ezt a fekete fürdőruhát szexi csipkés combfix-el dobták fel, hiszen így még látványosabb. A comb helyett azonban választhatjuk a mellrészt is. Ha erre vagy inkább büszke, akkor hagyd a combfixet és válassz push up melltartós változatot, ahogy ezt Miami-ban is lehetett látni.

Beach Bunny Swimwear Beach Bunny Swimwear

Mara Hoffmann

Mara Hoffmann, aki a szépségre, az eredeti nyomatokra és a 70-es évek sziluettjére specializálódott, ezúttal kissé furcsa szabású fürdőruhával állt kifutóra. A mellrész szabásvonal nem egyszer kimondottan előnytelen volt az egyébként jó testi adottságokkal rendelkező modellnek. Ám aztán a finom szövésű Mara Hoffmann kaftánok mindenkit elkápráztattak. A show azonban nem fejeződött itt be. A vad szín-összeállítású, mindenhol átszőtt fürdőruha nem maradhat egy percre sem észrevételen.

Mara HoffmannMara HoffmannMara Hoffmann

Red Carter

Ha úgy szeretnél felöltözni, mint Ginger Spice 1997-ben Halloweenkor Red Carternél, megtalálod a tökéletes választást. Az egész brit zászlót rávarázsolta a fürdőruhára. Ezen kívül a klasszikus fekete sem hiányozhatott.

Red CarterRed Carter

Ed Hardy

Ed Hardy egy sokat mutató bikinivel lépett a kifutóra, mellőzve minden felesleges kelléket. Stílusos, kényelmes és a legnagyobb melegben igazán praktikus darabot készített. A megjelent fűző ezzel ellentétben viszont biztos nem lesz hosszú életű és nemcsak azért mert kényelmetlen, hanem mert valóban nem a strandra való.

Ed Hardy Ed Hardy

Lisa Blue

Lisa Blue fürdőruhája megtervezése előtt minden bizonnyal az Avatarból merített ihletet, hiszen életre keltek a navik a kifutón. Majd egy kis művészettörténetben is része lehetett a látogatóknak, hiszen egy egész festmény került fel a fürdőruhára. Lisa Blue idei kollekciója távol áll a hagyományostól, mégis izgalmas látványt nyújt.

Lisa Blue Lisa Blue

Marysia

Marysia - Lisa-val ellentétben - a klasszikus vintage stílus nagykövete lett, ahonnan a szalmakalap sem hiányozhat. Dolores Cortes pedig a kislányos fodrokra és virágokra esküszik.

MarysiaDolores Cortes

Te melyiket választanád ezek közül?

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: jezebel.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Bő ujjak

Az ujj aprócska, ám fontos részlet.»»

Afrikai szafarikon

A 2010-es tavaszi-nyári trend részeként ismét magunkra ölthetjük a szafari jellegű ruhákat.»»

A rózsák színe

Újra rózsaszínben pompázhatunk.»»

Sportra fel!

A sportos stílus kellemesen ötvözhető a nőiessel.»»

Neo-burzsoá

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár IV.»»

Dualizmus

Fekete-fehér nyáron is!»»