Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. június 28.

Men's Fashion Week Paris 2nd day: színes, üde tavasz és nyár

A párizsi fashion week 2010-es tavaszi-nyári férfi prêt-à-porter bemutató sorozat második napja telt 2009. június 26-án pénteken, melyre Thierry Mugler, Cerruti és a belga Kris van Assche divatshowja tette fel a koronát. Egy nap, ahol a nyár üdesége és forrósága átüt a játékos színekben és formákban.

 

Thierry Mugler

Ez már a harmadik kollekciója Rosemary Rodrigueznek a Mugler divatháznál, a női egyenjogúság szerencsés megnyilvánulásával. Miután magáévá tette a márka attitűdjét és szellemét, a tervezőnő megismerte az igényeket és óhajokat, egy közelibb, személyesebb ízű kollekciót készített. A színekről beszélve, a ruhadarabok nem szűkölködnek ezek hiányában, épp ellenkezőleg. Az új Mugler férfi halvány narancssárga zakót visel, málnák, világoskékek, fehér bermudák, halványzöld nadrágok, melyeket esetleg szintén színes zakó kísér. Ám a Rodriguez-féle Mugler férfi az ütősebb, vibrálóbb színeket is kedveli (kék, zöld, narancs), még nadrág és zakó alatti ing formájában is. Szeretnivaló frissesség, nagyon amerikai, igényes elegancia.

Comme des Garcons Homme Plus

Junya Watanabe

Cerruti

A Cerrutinál a belga művészeti vezető, Jean-Paul Knott a luxus prêt-à-porter stílusjegyeinek megfelelő kreációkat alkotott, megfűszerezve egy kis intimitással itt-ott. Nagyon szellős és könnyed kollekciót javasol a tervező, a szezonnak abszolút megfelelően. Kifinomult és fiatalos sziluettek. Városias a Cerruti férfi, határozott modernséggel. A színek mellett a klasszikus fekete-fehér kompozíciók is megjelentek.

Rick Owens

Thierry Mugler

Kris van Assche

A közönség és Kris van Assche csodálói nem csalódtak a designer új kollekciójában. Mint gyakran, most is a finom, hosszú sziluett a jellemző. A nadrágok hossza a lábikráig ér, a bermudák lassan átcsúsznak a testközeli leggingbe. A fekete ing áttetsző a 2010-es nyári trend előszele szerint, ami már a 2009/2010-es őszi-téli szezonban is megjelent. Elegancia mindenek felett, a divat mestere ismét megcsillogtatta a tehetségét.

Kris van Assche

Cerruti


Ezen a napon a Comme des Garcons Hommes Plus, Givenchy, John Galliano, Junya Watanabe Man, Blaak Homme, Rick Owens, Walter Van Beirendonck, Raf Simmons  jövő tavaszi-nyári kreációit ismerhette meg a média, szakma és a nagyközönség.

Ungor Tímea

 

Forrás, fotók: fashions-addict.com,

vogue.co.uk; madame.lefigaro.fr


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Körbefonva

Madzagok és pántok a test körül.»»

Bő ujjak

Az ujj aprócska, ám fontos részlet.»»

Afrikai szafarikon

A 2010-es tavaszi-nyári trend részeként ismét magunkra ölthetjük a szafari jellegű ruhákat.»»

A rózsák színe

Újra rózsaszínben pompázhatunk.»»

Sportra fel!

A sportos stílus kellemesen ötvözhető a nőiessel.»»

Neo-burzsoá

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár IV.»»