Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. december 29.

A répanadrág

Az 1980-as évek nagy slágere ismét előtérbe kerül. A felül hajtásokkal bővített, lefelé szűkülő nadrágot a rapperektől kezdve a hétköznapi emberekig mindenki viselte. 2010 tavaszán és nyarán újra hódító útjára indul sportosabb és klasszikusabb formákban is.

A Bottega Veneta és a Chloé a világos répanadrágokat kabátkákkal a még hűvösebb napokra ajánlja. A melegítő nadrág fazon megkötővel és a zsebes, alul cipőbe tűrt variáció sportos jellegű, mindenképp olyan célokra készült, mint reggeli bevásárlás vagy laza séta - akár - a Duna parton.

Bottega VenetaChloé

Pillip Lim gumírozta a nadrágja derekát, és az alját visszahajtotta. Mint sok nadrágnál, itt is a boka kilátszik, az eleje középen viszont cipzárral záródik. Ám Alexander Wang a húzózárat aszimmetrikus formában helyezte el kreációjánál, és a gumírozás az oldalához került. A tervező játszott az anyagok kombinálásával is, így még sportosabb küllemet kapott a nadrág.

3.1 Phillip LimAlexander Wang

A nyári napokon is viselhetjük a répanadrágot, természetesen világos árnyalatokban és lenge szövetekből.  Az élére vasalás és a svédzsebes megoldás nőiesebb sziluetteket ad, a könnyed felsőket szépen kiegészítik Kris Van Assche és Tommy Hilfiger kreációi.

Kris Van AsscheTommy Hilfiger

A romantikusabbak is viselhetnek répanadrágot a melegebb napokon, jól megfér a fazon a virágmintákkal és a csipkével, áttört textúrákkal. Altuzarra és DKNY márkáknál láthattuk e variációkat, lágy formák és színek kíséretében a drámai feketével kiegészítve.

AltuzarraDKNY

Cynthia Rowley és Badgley Mischka elegáns formában képzelte el a répanadrágot fodros toppal, áttetsző szövetekkel és nagy nyakékkel dúsítva. A tavaszi és nyáresti alkalmakra is viselhetjük e fazont, a sötét matériák az alkalom fényét növelik.

Cynthia RowleyBadgley Mischka

Nadrágkosztümöknél is fellelhetünk répa formákat, DKNY és Dolce&Gabbana is felhasználta a felül bő, alul szűk nadrágot. A spanyol folkos fazontól kezdve a ’80-as éveket idéző lezser férfias zakó felsőnél is láthatunk ilyen alkalmazást. Az elegáns szatén és a vékony szövetek felhasználásától függ a nadrágkosztüm jellege.

DKNYDolce & Gabbana

A répanadrág ezerféle formában lép színre és várja, hogy visszavegyük a ruhatárunkba.

Ungor Tímea

 

Fotó: style.com


Bősz Krisztina 2009-12-30
Sosem tudtam megbarátkozni vele, jövőre sem fogok.
Pati 2009-12-29
Hiába...nincs új a nap alatt. Nekem tetszik.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Férfias viselet

A 2010-es tavaszi-nyári trendet ismét elárasztották a maszkulin darabok.»»

Tündökölj, akár a Nap!

Csillogjunk teljes pompában! »»

Hairstyle forever

Örökérvényű hajstílusokat mutatunk be!»»

Neo Vintage

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár V.»»

Batikolás

Idén nyáron a tervezők felelevenítették a batikolás hagyományát.»»

Fürdőruha trend - 2010

Lássuk, mit hordjunk idén nyáron!»»