Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. február 9.

Pirosban a szerelem ünnepén

Szent Bálint (Valentin) napja sok országban egyet jelent a szerelem ünneplésével. Az egykori védőszentet a keresztény hite miatt február 14-én végezték ki, s utolsó üzenete egy vak leánynak szólt, akinek a hite erejével adta vissza a látását. A levelet „A Te Bálintod” végszóval zárta, ez állítólag a gyökere a Valentin napi üzenet küldésnek, mikor a szerelmesek pár sorral kedveskednek egymásnak. Ám van sok apróság, figyelmesség vagy épp nagyobb meglepetés, mellyel örömet szerezhetünk kedvesünknek, de sorba veszünk olyan ajándék ötleteket is, amelyekkel minket lephetnek meg az erősebb nem képviselői.

Szívecske özön, üzenetek, csokoládé, virágcsokrok, plüssállatkák. Az üzletek ilyenkor telve vannak a piros szín özönével. „Szeretlek” és ,,Love" feliratok mindenhol, finomabbnál-finomabb csokoládék díszdobozokban pózolnak a kirakatokban. A virágosokat pedig elárasztják a vörös rózsák, melyek csak arra várnak, hogy ajándékként megvegyék őket.

NikeNancy GonzalezNike

A nagy divatcégek is áldoznak a szerelem oltárán, ez alól a Nike sem volt kivétel: piros sportcipői a különleges alkalomra készültek. Legyen fényes bőr vagy pöttyös textil, a márka követőinek nagy örömére ezeket a variációkat is piacra dobták. Ha kiegészítőkről van szó, akkor mindjárt itt is van egy sportos táska Nancy Gonzaleztől, természetesen piros színben.

Christian DiorElie SaabGiambattista Valli

A tervezők a tavaszi trendszínek mellett a piros színt is alkalmazták kollekciójukban, íme pár darab Christian Dior, Elie Saab és Giambattista Valli műhelyéből. Ha nem is e ruhacsodák közül, de egy gyönyörű vörös ruha az esti vacsoránál nagy hatásssal lehet a szerelmünkre, ha szeretnénk szépek és csábosak lenni. A selyem, az áttetszőség nagyon dekoratív, a redők és hajtások rafináltak.

Christian DiorSantoniManolo Blahnik

A piros cipőnél vadítóbb nincsen: Christian Dior, Santoni és Manolo Blahnik kreációi láttán mindenkinek eláll a lélegzete. Vegyünk fel egy tűzvörös cipellőt, s a siker garantált lesz. A pántok és masnik az alkalom fényét emelik.

Nina RicciStella McCartneyHublot

Még mindig kiegészítők, csak épp máshol. A karóra is nagyon jó ajándék lehet, legyen az elegánsabb, mint Nina Ricci órája, vagy sportosabb, melyet a Hublot márka képvisel. Egy óra telitalálat, hiszen mindig ott van a csuklónkon és emlékeztet az imádott kedvesre. Itt van még egy kis trendi táska Stella McCartney-tól, mely jól mutatja, hogy a gyűrt hatás az idei tavaszi-nyári trendben meghatározó.

Delfina DelettrezDelfina Delettrez

Aurélie Bidermann

Az ékszerek terén is sokféle variációt fellelhetünk a mókástól az exkluzívig. Delfina Delettrez fülbevalója csókokkal árasztja el viselőjét vagy épp egy titkos gyűrűt fed fel viselőjén. Aurelie Bidermann pedig kis szívecskékből alkotott szerencse nyakláncot a szerelem jegyében.

Végül essen szó a fehérneműkről is, melyek aktuálisan piros színben pompáznak. A kislányos fodrok és masnik bájosak, a melltartós együttes inkább kihívó és szexis. Ha hódítani szeretnénk, a klasszikus, ám rafinált harisnyakötő mindig beválik.

Közeleg tehát Valentin napja, a szerelmesek ünnepe. Szerezzünk örömet és meglepetést mi is párunknak, egy szerelmi zálog minden szerető szívnek hatalmas dobbanást jelenthet. Egy szép ruha, kiegészítő, virág és csokoládé a tüzes piros színben csak nyerő lehet!

Ungor Tímea

 

Fotók: style.com,
worldwatchrewiew.com,
beau-coup.com,
redbubble.net,
sneakermestupid.com,
nicekicks.com,
99handbags.com,
sexyredlingerie.com


Pintyőke 2010-02-11
valaki azt mondta egyszer (a név csak azért nem fontos, mert nem egy dívához, vagy divatházhoz fűződik), hogy nem lehet valaki igazi nő, ha nincs piros cipője:-)) És milyen igaz!
lili 2010-02-09
Piros ide-szerelem oda nem szeretem ezt a színt.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Körbefonva

Madzagok és pántok a test körül.»»

Bő ujjak

Az ujj aprócska, ám fontos részlet.»»

Afrikai szafarikon

A 2010-es tavaszi-nyári trend részeként ismét magunkra ölthetjük a szafari jellegű ruhákat.»»

A rózsák színe

Újra rózsaszínben pompázhatunk.»»

Sportra fel!

A sportos stílus kellemesen ötvözhető a nőiessel.»»

Neo-burzsoá

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár IV.»»