Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. március 23.

Bő ujjak

Az ujj aprócska részlet a trendeken belül, mégis egész megjelenésünkön változtathat, ha a megszokott formától eltérő módon, egy bő ujjal ellátott ruhát választunk. Jól tudjuk, hogy a lényeg sokszor a részletekben rejlik, erre tökéletes bizonyíték a bő ujjak trendje, mely esetében léteznek kerekebb formák, igazán nőies megoldások, egyszerűen lógó ujjak és szelídebb, kifinomultabb variációk. Lássuk a tervezőket! 

Alexander Wang

A sportosabb vonal képviselőjeként Alexander Wang a pamutból készült pulóverek és ruhák esetében képzelt el bővebb ujjakat, melyek a könyök résznél teljesednek ki, így az akár egyszerű ruhadarabot feldobva egy halványan érzékelhető nőies hangsúlyt adott a kreációknak.

Alexander WangAlexander Wang 

Andrew Gn

Andrew Gnnél a szín dominanciáját emeli ki a nem megszokott ujj megoldás, a tökéletes és kellő pluszt pedig a vállon elhelyezett apró díszítés adja. Jelen esetben az ujjak nem érnek csuklóig, mellyel még különlegesebbé válik a blúz.

Andrew GnAndrew Gn 

Antonio Berardi

Antonio Berardi is a bőséggel dolgozott, ám az előzőekben látottakhoz képest, a kezek szabadságát szem előtt tartva teret adott az alkarnak, és egy kabátujjhoz hasonló megoldással lépett elő, ami igazán játékos ötlet. Más esetben viszont egy kendőre hasonlító változatot láthatunk tőle, mely hasznos lehet a Nap leszállta után, és mely elegánssá varázsol.

Antonio BerardiAntonio Berardi 

Blumarine

A batikolt anyagú ruhához húzott ujj párosul, ezzel igazán könnyeddé és bájossá válik a sziluett. Összhatásilag a hippi kor jut eszünkbe, melyhez a buggyosan húzott megoldás külön extrát szolgáltat.

BlumarineBlumarine 

Oscar de la Renta

A kabátok és blézerek esetében Oscar de la Rentát kérdezzük. „Csak bőséggel!”. A tervező semmi esetre sem kurtítja meg a kezek és karok szabadságát, így könnyed és lágy esést biztosít az akár nehezebb anyagból készült felsőrészeknek is. A válltól kezdve az ujj végéig egyre csak bővül az anyag, emiatt egyre többnek és hangsúlyosabbnak hat maga a kabátka is.

Oscar de la RentaOscar de la Renta 

Yves Saint Laurent

A divatház a formákat vette alapul és szögletes hajtásokat, húzásokat ígér. A bőség mértéke itt némileg csökken az előbbiekben látottakhoz képest, ám ez cseppet sem ront a helyzeten, hiszen épp így válnak tökéletesen nőiessé a darabok. Az alább látható kék blúz bonyolultságával és összetettségével magát a nőt ábrázolja, tökéletes darab!

Yves Saint LaurentYves Saint Laurent 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


lili 2010-03-23
A képekről itélve hirtetlen azt hittem ez már megint a BFW. És nez nem nekünk dicséret.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Férfias viselet

A 2010-es tavaszi-nyári trendet ismét elárasztották a maszkulin darabok.»»

Tündökölj, akár a Nap!

Csillogjunk teljes pompában! »»

Hairstyle forever

Örökérvényű hajstílusokat mutatunk be!»»

Neo Vintage

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár V.»»

Batikolás

Idén nyáron a tervezők felelevenítették a batikolás hagyományát.»»

Fürdőruha trend - 2010

Lássuk, mit hordjunk idén nyáron!»»