Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. április 15.

Hairstyle forever

Most bemutatunk néhány hajstílust, mellyel mindig hódíthatsz. Legyen szó, hosszú-rövid hosszúságról vagy egyenes-göndör hajszerkezetről, itt megtalálod a hozzád illőt. Mégpedig ezek időtálló változatát. Tanuljunk a régi és a mai sztároktól is.

Pixie (extra rövid)

Kócold össze egy kicsit a hajad és tedd izgalmassá az aszimmetrikus tincsekkel a fejtetőn, akárcsak azt Halle Berry-nél látható. A rövid pixie stílus felejthetetlenebb, mint valaha és már a férfiasság védjegyét sem akasztják rá. 1967-ben a közismert modell, Twiggy sikkes és merész hajának köszönhette világsikerét. Figyelem: elsősorban a kis arcú lányoknak ajánlott!

 PixieFlip

Flip (hullámosan lezser)

„Nem szabad túl komolyan venni ezt a stílust” - mondta Kevin Mancuso, hajstylist. Ezt teszi Mrs. Obama is, aki jóval lazább szerkezetű haj birtokosa, mint annak idején Mary Tyler Moore volt. A két stílus megegyezik abban, hogy a hajvégeket kifele szárítják, de ezt ma már sokkal lazábban teszik, mint 1970-ben. Réteges vágással és szabálytalan tincsekkel a stílus merevsége csökkenthető.

Bubifrizura

A bubifrizura örök divat. Ezt mindenki tudja. Mégis a mai bubi stílus hosszabb, majdnem vállig ér, ahogy ezt Ashley Olsennél láthatjuk. Jó tanács: ennél a hosszúságnál, a modern bubi frizurát érdemes kivasalni, így a szögegyenes hajszálak igazán sikkesek lesznek. Ezzel szemben Molly Ringwald 1986-os rövidebb bubifrizurája az igazi klasszikus.

 BubifrizuraLófarok

Lófarok

Fogd össze a hajad, mert ez nem csak egyszerű, hanem még mindig divatos. A hosszú hajú lányok jól ismerik ezt a gyors megoldást. Mégsem mindegy, hogy miként fogod össze. Felejtsd el a Flinstone-féle fejtetőt, mert az túl kihívó és bohém. Helyette közvetlenül a nyak felett képez csomót és használj hajvasalót, hogy ne hulljon szét szénakazalként a lófarkad. Debra Messing tökéletes példa erre.

Hullámok

Finom hullámok, mintha csak a strandról jöttél volna, ahol a sós víz göndörítő hatást gyakorolt a hajadra. Farrah Fawcett 1976-os fürtjei a mai trendhez képest túl vadnak nevezhetők. A hetvenes években a fejtetőtől a hajvégekig göndörödött a tincs, de most inkább a kifinomult stílus hódít. A hullámok a fültől kezdődnek, mint azt Sienna Millernél is látható.

 HullámokBozontos

Bozontos

Jennifer Aniston Jóbarátokból ismert stílusa közkedveltté vált az egész világon. Lépcsőzetes, laza szerkezet és a rock and roll érzésvilága jellemzi. A haj bár hosszú, mégis a vágásnak köszönhetően hűen követi arc vonalát. Taylor Momsen frufruval tette izgalmasabbá a klasszikussá vált vonalakat.

Afro

Monique Coleman megmutatja, hogy itt az ideje nagy kanállal élni az életet. Ted Gibson szerint ez a stílus erős és szexi. „A forma kissé elvont, egyenetlen élek és széthúzott tincsek jellemzik” - tette hozzá Mancuso. Whitney Houston már 1986-ban határozottan képviselte az afro stílust.

 AfroGöndör

Göndör

„Legyen laza és kézzel kellemesen tapintható. Utáltam a ’80-as évek ropogós tapintású göndör tincseit” - mondta Townsend. Glenn Close 1987-es fürtjei még így is látványosak voltak. Ennek ellenére manapság inkább a finomabb spirálokat preferálják, melyek nemcsak a hajat kímélik, hanem sokkal kifinomultabbak is. Ezt képviseli Leighton Meester.

A konty

A konty nemcsak az operában lehet elegáns. A XXI. században már a hétköznapokban is megállja a helyét. Audrey Hepburn oly sokszor visszaköszönő frizurája mára túl arisztokratikusnak számít. A konty lehet akkor is tökéletes, ha nem a fejtetőre készül és kissé lazább szerkezetű, mint Anne Hathaway-nél.

 KontyHosszú, egyenes

Egyenes és hosszú

1971-ben Maureen Mccormick egyenes, egyszerű stílusa manapság is oly sokszor visszaköszön a címlapokról és az utcán egyaránt. Közkedvelt, mert egyszerű elkészíteni, ugyanakkor rendkívül nőies és ma már az sem akadály, ha a haj lassan nő, hiszen óriási divat a hajhosszabbítás. Minél hosszabb és egyenesebb, annál jobb. Nyilván ezt Fergie is tudja.   

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: instyle.com


lili 2010-04-15
Nem tudom mi alapján lettek összepárosítva a képek, de vicces módon csak az aláírt szövegben egyeznek.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Férfias viselet

A 2010-es tavaszi-nyári trendet ismét elárasztották a maszkulin darabok.»»

Tündökölj, akár a Nap!

Csillogjunk teljes pompában! »»

Neo Vintage

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár V.»»

Batikolás

Idén nyáron a tervezők felelevenítették a batikolás hagyományát.»»

Fürdőruha trend - 2010

Lássuk, mit hordjunk idén nyáron!»»

Körbefonva

Madzagok és pántok a test körül.»»