Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. április 20.

Tündökölj, akár a Nap!

A tavaszi-nyári trendek apró részletei közé tartozik a csillogás is, mely ezúttal nem biztos, hogy oly apró.

Az átlagnál több

Felejtsük el a csillogó ékszereket, kiegészítőket, a fényes berakásokat, melyek a felsőt díszítik, ezúttal, egy kis túlzással élve, a tetőtől talpig csillogás a trend! Jó néhány tervezőnél felfedezhetjük, hogy egy egészen általános, megszokott ruhadarabot egyszerűen átalakítanak, mégpedig oly módon, hogy csillogó anyagot használnak, strasszokat helyeznek el rajta. Jobban mondva az egész ruhát ilyen anyagból alkotják.

Csillogás csupán

Az overall, mely ebben az évben is hódít, egyik fajtája, mikor a díszítés maga adja az alapot, jelen esetben a csillogó anyag. A ruhadarab az elejétől a végéig, a tetejétől az aljáig másról sem szól, mint a tündöklésről, egyszerűen megalkotva, bonyolult vonalak és merész húzások nélkül, például Isaac Mizrahi alkotásában. Oscar de la Renta az előzőhez hasonlóan gondolkozott, egy végtelenül egyszerű, fekete ruhát tett különlegessé azáltal, hogy igazán feltűnő anyagot használt, így teljesen új értelmet adott a ruhácskának. Cynthia Steffe a szabással is játszott kicsit és ezüstben pompázó modelljének aszimmetrikus vállat készített, ezáltal még merészebb és feltűnőbb darabot hordhatunk.

Isaac MizrahiOscar de la RentaCynthia Steffe 

Kevesebb csillogást

A félénkebbek eltakarhatják csillogó ruhájukat, ahogy Just Cavalli javasolja: egy áttetsző anyagú ruha a fényességre, és máris kevésbé feltűnő a sziluett. Amennyiben soknak ítéljük a korábban bemutatott, tetőtől-talpig tartó tündöklést, válogassunk úgy, hogy csak egy-egy darab ússzon fényárnyban. Akár a nadrágunk is lehet ez a darab, a Balmainnál például találhartunk is megfelelőt, s a megszokott farmert lecserélhetjük egy alkalomra. Vagy a Tory Burch-nál látható felsőt is beilleszhetjük a ruhatárunkba, mely nem túl feltűnő, de mégis kiemel és elkápráztat.

Just CavalliBalmainTory Burch 

Csak csillámok

Az egészen kevés csillogást favorizálóknak ajánlhatjuk az Elie Saab kreációt, mely keresztpántos megoldással élve varázsolja el viselőjét, vagy esetleg Emilio Pucci két ruháját, melyek közül az egyik az idén óriási hódolatot élvező kék színt arany berakással ötvözi, így tulajdonképpen minimális csillogással viselhetjük. Más variáció szerint minta is alkotható fénylő anyagból, mely jelen esetben messze menőkig nőies és kacér, hiszen az áttetsző anyagot épp a megfelelő tájakon elegyítették fényességgel.

Elie SaabEmilio PucciEmilio Pucci

Az előbbiekben felsorolt darabok esetében lehetőség szerint egyetlen domináns kiegészítőt válasszunk pluszba, mely akár a cipőnk is lehet, hiszen ezek a ruhák már önmagukban is erőteljesek.

Székely Krisztina

Fotók: style.com


lili 2010-04-21
Az overall nekem is bejön. Pont tegnap nézegette őket.
Shoegal 2010-04-21
hűű, ezek nagyon nagyon jó darabok, mindegyikből kérnék egyet:-)

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Férfias viselet

A 2010-es tavaszi-nyári trendet ismét elárasztották a maszkulin darabok.»»

Hairstyle forever

Örökérvényű hajstílusokat mutatunk be!»»

Neo Vintage

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár V.»»

Batikolás

Idén nyáron a tervezők felelevenítették a batikolás hagyományát.»»

Fürdőruha trend - 2010

Lássuk, mit hordjunk idén nyáron!»»

Körbefonva

Madzagok és pántok a test körül.»»