Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. május 15.

Sztárkontyok

A tavaszi-nyári trend egyik legnagyobb divatja a konty, ezt tudják a sztárok is. Ezért nem meglepő, hogy oly sok sztárkonttyal találkozunk az utcán és a vörös szőnyegen egyaránt. Lesd el a legjobb trükköket és a legmelegebb nyári napokon sem melegít majd hosszú hajad.

Laza szerkezetű konty

Whitney Port egy laza szerkezetű, bóbita formájú kontyot választott. A kócos konty a hétvégi vásárlás vagy sportolás legmegfelelőbb fazonja, amit érdemes kipróbálni. Nem kell túl sokat fésülködni, gyorsan elkészíthető és iszonyatosan szexis. Chloe Sevigny a laza szerkezetet még tágabb keretek közt képzelte el. Nála a konty pusztán kiegészítő jelzéssel bír, az igazán lényeges elem a sok szabadon hagyott tincs, ami sportos és lágy érzést közvetít.

Whitney Port Chloe Sevigny

Tökéletes geometria

Gemma Arterton hajszerkezete a Titánok harca című film premierjén készült. Az elegáns Gucci ruhához nem is lehet mást elképzelni, mint a jól fésült, geometriai pontossággal elhelyezett kontyot, mely nőies és határozott hatást kelt. A klasszikus konty Kate Mossnak is igazán jól áll, hiszen szép arcú lányoknak elegáns estékre elengedhetetlen.

Gemma Arterton Kate Moss

Magas konty

A kontyot trükként is érdemes bedobni. Ha nem vagy elég magas, akkor készíts egy nagy kontyot, ahogy ezt Miranda Kerr és Sarah Jessica Parker is tette - és máris jobban érzed magad a bőrödben.

Miranda KerrSarah Jessica Parker

Minimalizmus

Hayden Panettiere az MTV Awards díjátadójára is egy magas kontyot választott, csak kicsit másképp. A konty ezúttal nem a fejtetőn, hanem egészen a nyaknál található, viszont a feltupírozott magas frufruval eléri kívánt hatást. Ez az egyszerű hajviselet lehetővé teszi, hogy mindenki a ruhát csodálja, ami lehet erősen dekoltált vagy aszimmetrikus szabású. A siker garantált. Gwyneth Paltrow-ot az utcán kapták lencsevégre a lesifotósok.  Picurka kontyát szinte észre sem lehet venni, de a szabadon hagyott tincs rendkívül figyelemfelkeltő. Így kell a minimális erőfeszítéssel a maximumot kihozni.

Hayden Panettiere Gwyneth Paltrow

Gyors és egyszerű

Lilly Allen a leggyorsabb, legegyszerűbb megoldást választotta. Ez a kontyváltozat cseppet sem képviseli az elegáns vagy éppen sikkes vonalat, de a zsíros, igénytelenül kócos hajnál még mindig jobb. Egy egyszerű kontyról van szó, ami nem a fejtetőre készült és kissé bozontos hatást kelt. Ám Kylie Minogue megmutatja, hogy egy 30 másodperces frizura is tökéletes lehet, mert az idő nem egyenes arányos a minőséggel. A gyors konty elkészítésénél figyelj arra, hogy hajad ne legyen túl zsíros és azért a fésűt sem árt elő venni, hogy elkerüld a szénakazal hatást.

Lilly Allen Kylie Minogue

Bravúros megoldások

A Gossip Girl sztárja, Blake Lively a Pipa Lee életének premierjén tőle nem megszokott hajstílussal jelent meg: a szabadon szálló, kusza tincseit ezúttal kontyba rendezte. Nem is akárhogyan. A kontyot a hajtincsek csavaros lecsatolásai teszik még izgalmasabbá. Jessica Alba a bravúros hatást egy vékony pánttal éri el, mely kiemeli a kontyot és felhívja rá a figyelmet.

Blake Lively Jessica Alba

Ha meg akarod mutatni trükkös hajszerkezeted, akkor bátran használj ilyen apró trükköket és biztos nem maradsz észrevétlen.

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: instyle.co.uk


lili 2010-05-17
Elolvastam tegnap az írást, és ma ki is próbáltam. Jelentem: sztárkonytom van.

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Városi strandokon

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár III. »»

Párizsi romantika

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár II.»»

Military

Könnyen felismerhető az a stílus, melyet a military képvisel.»»

Repkedő masnik

A masni 2010 tavaszán és nyarán is szerepet kapott.»»

Tengerre matróz!

Akár a városban, akár a homokos parton vagyunk, éljünk idén is a lehetőséggel és öltözzünk tengerésznek!»»

Pirosban a szerelem ünnepén

Egy gyönyörű vörös ruha a Valentin napi vacsoránál nagy hatásssal lehet a szerelmünkre.»»