Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. június 19.

Zoknit nyáron

Amolyan ki nem mondott egyezmény, hogy szandálhoz zoknit sosem hordunk, hiszen nincs is annál kiábrándítóbb, mint mikor a tökéletesre pedikűrözött láb helyett egy elnyűtt zoknival találjuk szembe magunkat. Ám mint minden előzőleg elfogadott szabály, ez is megdőlt, néhány divattervező esetében mindenképp. Így ebben a szezonban nem bűn a szandálhoz, cipellőhöz zoknit húzni, s tulajdonképpen már 2008-ban sem volt az.

John Galliano

Galliano cipői már magában is említésre méltóak, alapjában magukra irányítják a figyelmet egyszerűnek nem mondható kivitelezésükkel, ám mindehhez még egy aprócska zoknit is párosítottak. Lehet színes, fodros, apró mintázatú, a tervező kötelezőnek érezte minden darabjához társítani egyet-egyet.

John GallianoJohn GallianoJohn Galliano 

Anna Sui

Anna Sui a hosszabb megoldások híve, térdzoknikkal képzelte el bájos kis szandálját, melyek a lábfejet szabadon hagyva kapcsolódnak a talphoz, ezzel az amúgy sem átlagos megoldást még egyedibbé tette. Zárt cipőhöz ugyanúgy lehet a zoknit társítani, kicsit sportosabb, fiúsabb megoldás ez.

Anna SuiAnna SuiAnna Sui 

Christian Dior

A Christian Dior divatház a legegyszerűbb pamut zoknikkal álmodott, és a cipő jellegétől függetlenül használta kiegészítőként. Jellegzetesen inkább a bézs árnyalatokkal dolgozott a zoknikat illetőleg, mindezt akár hasonló árnyalatú, matt anyaghoz, akár fényesebb platform szandálhoz. Alkalmibbá egy csillogó zokni tesz, melyet bármely színű ruhához és cipőhöz egyaránt viselhetünk.

Christian DiorChristian DiorChristian Dior
 

Dsquared2

A tervezők vastagabb pamut zoknikat adtak modelljeikre, hosszú és rövid ruhákhoz egyaránt, főleg a cipő színétől eltérő darabokat. Jelen esetben is térdzoknikról beszélhetünk, melyek helyenként a bokáig letűrve viselendőek, néhol pedig egymással párosítva. A színeket használva és keverve egészen bohókás és vidám jelleget adhatunk öltözékünknek, akár a sárga cipő-kék zokni párossal.

Dsquared2Dsquared2Dsquared2 

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Bő ujjak

Az ujj aprócska, ám fontos részlet.»»

Afrikai szafarikon

A 2010-es tavaszi-nyári trend részeként ismét magunkra ölthetjük a szafari jellegű ruhákat.»»

A rózsák színe

Újra rózsaszínben pompázhatunk.»»

Sportra fel!

A sportos stílus kellemesen ötvözhető a nőiessel.»»

Neo-burzsoá

Trendirányzatok 2010. tavasz-nyár IV.»»

Dualizmus

Fekete-fehér nyáron is!»»