Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. június 18.

Divatos hordozók

A legalapvetőbb és leghasznosabb kiegészítőink közé tartozik a táska. Nélküle egyetlen napot sem bírunk ki, és nem feltétlenül azért, mert outfitünket illetően pontot tehet az i-re, hanem mivel megannyi, életünkhöz elengedhetetlen apróságunkat valamiben tárolnunk és hordoznunk kell. S ha már lehetőségünk adódik rá, miért ne tennénk ezt egy olyan hordozóban, ami éppen megfelel az aktuális trendeknek?

Óriások földjén

Megunhatatlan és elengedhetetlen a hatalmas táska néha napján. Az elfoglalt nők talán legjobb barátja semmit sem vesztett nagyságából, továbbra is akár fél lakásunk belefér. Aki a méretre esküszik, válogasson a bőr táskák tömkelegéből, akár Chloé-tól, Jil Sandertől vagy a Herméstől.

ChloéJil SanderHermés 

Apróságok

Természetesen a divatban is meg kell jelennie a két végletnek, így a nagyobbacska táskák után vegyük szemügyre az apró darabokat is. A tervezők nem fukarkodtak az ötletekben, megfelelő megoldást mindenki találhat szájíze szerint. Anna Sui lepkemintás, lila táskáját például gyermeki lelkeknek ajánljuk. A Fendi áttetsző darabja igazán különleges, tökéletesen közszemlére teszi azt a pár dolgot, melyet sikerül belepakolni. Az igazi ínyencségre vágyóknak pedig ajánljuk John Galliano táskaszerű megoldását, aki úgy gondolta, egy műanyag zacskó is megteszi hordozóként, méghozzá a napi sajtóból kivágott friss cikkekkel elegyítve.

Anna SuiFendiJohn Galliano 

Magamhoz láncollak

Hogy semmiképp ne veszíthessük el kedvenc darabunkat, a régi klasszikus, láncból készült fogantyú visszatér a divat porondjára. Viselhetjük a kezünkre tekerve, ahogy a Versace-nál látjuk, de a vállunkon, vagy keresztbe vetve is. A kisebb és nagyobb láncszemek eleganciát kölcsönöznek bármely outfitnek, nőiességgel fokozzák a könnyed megoldást. A Dolce&Gabbana gyöngyökkel egészítette ki apró láncos megoldását, Michael Kors pedig a túlzásokra esküszik fehér táskája esetében.

VersaceDolce&GabbanaMichael Kors 

Rojtosan

A nyár másik nagy slágere a rojt, mely rojtok egy évvel ezelőtt a ruhákon jelentek meg, most átvándoroltak a táskákra. Lehet apró rojtos, ahogy Marc Jacobsnál, mely játékos és kissé lazább külsőt eredményez, de lehet akár kétszer akkora, mint maga a táska. Derek Lam példáján felbuzdulva akár egy kevéske rojt is megteszi, a lényeg, hogy ha minimális is, de mindenképp lógjon valami a táskánkról ebben a szezonban. A trend nem feltétlenül követeli meg a szafari stílust, bár annak tökéletes kiegészítője.

Marc JacobsMarc JacobsDerek Lam 

Raffia

Strandra, városba, dolgozni, estére – minden esetre megfelelő megoldás, különböző kivitelezésben. Strandra a Bottega Veneta-féle, természetes színekben játszó táskát ajánljuk, mert a legszükségesebb strandfelszerelés bele is fér. A Chanel raffia táskája inkább a városba javallott, minden hétköznapra megfelelő, stílusbeli megkötés nélkül. Az esti kimozdulásra pedig leginkább Emilio Pucci aprócska és láncos megoldását vegyük magunkhoz, melyet a csatt rész tesz igazán egyedivé és kifinomulttá.

Bottega VenetaChanelEmilio Pucci 

Különlegességek

Az ínyencségre vágyóknak, akik kifejezetten a különleges darabokért rajonganak, mutatunk most három igazán egyedi variációt. Alexander Wang háromszög alakú táskája mintha most tért volna vissza az űrből, kissé elvont, kissé más, de bizonyosan imádnivaló. Jen Kaonál egy piramis alakú táskát láthatunk, mely igazán formabontó, bár a lakáskulcson és rúzson kívül talán más nem is fér bele, nem úgy, mint a Chanel táskájába, melybe egyéb apróságokat is pakolhatunk.

Alexander WangJen KaoChanel

Válasszunk tehát kedvünkre és használjuk ki maximálisan hordozónk összes adottságát a méretén túl is!

Székely Krisztina

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Öröm a szép köröm

Műköröm választék a nyárra.»»

Klasszikusok klasszikusa: a k...

A kötelező kabátka és szoknya.»»

Bő és aszimmetrikus szoknyák

A szoknya nővé varázsolja a lányokat és asszonyokat, fiatalokat és időseket.»»

Divat a konfekción túl

Hogyan hordjunk mintás ruhákat modell alkat nélkül?»»

Stílusok kavalkádja

Három újabb stílus, melyet követhetünk ezen a nyáron.»»

Fehérneműk a felsőruházatban

Nincs mit rejtegetnünk!»»