Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 14.

NY FW III.

A varázslat folytatódik! New York máris elhozta 2011 tavaszát!

New Yorkban mindenki lakást, párt vagy éppen munkát keres. A nők fölényben vannak a férfiakhoz képest, a kihívás így gigantikussá nötte ki magát. Ezek a nők szeretik a szépet, az elegánsat, a csinosat, de mindvégig önmaguk szeretnének lenni, hisz csak így valósíthatják meg álmaikat. Ezekről és ezeknek a nőknek szólt a divathét harmadik napja, tengeren innen és túl.

Adam

Adam Lippes tervező a hétköznapok természetes, vérbeli nőjét vitte kifutóra, aki a szép ruhákkal csupán az esztétikumot szeretné hangsúlyozni, és nem az individuális személyiség elnyomására hajt. Adam nője önmaga akar lenni, aki akár csontvékonyan, akár teltebben is jól érzi magát a bőrében, és nem a divat áldozataként éli meg az öltözködést. A kollekció a hétköznapoknak szól, ahol a városi séta, a munkába való rohanás, de az elegancia is helyet kap. A ruhák egytől egyig egyediek és viselhetők. Semmi túlzás, semmi túlkapás, semmi futurisztikus jelleg, hiszen a nő a mában él, és a realitás talaján szeretne maradni.

AdamAdam

Alexander Wang

A tervező kollekciójának különlegessége főként abban áll, hogy egyáltalán nem találunk fekete vagy egyéb sötét árnyalatokat. Az optimizmust akarta megfogalmazni, és mindezt a tisztaság és frissesség jegyében. A kreációk formabontók, rendhagyók és rendkívül egyediek. „Ha mindenki szoros farmert és motoros dzsekit visel, akkor hol marad a személyiség?” - magyarázta a tervező. És lássuk be igaza van. Akár tetszenek, akár nem ezek a különlegesen vonalvezetett darabok, melyek inkább futurisztikusak, és építészeti jegyeket hordoznak, mintsem a hétköznapok viseletét idézik meg, mégis megcéloznak egy bizonyos csoportot, vagy szubkultúrát, ha úgy tetszik. Nem lehet mindenki unalmas és egyforma, kell a sokszínűség, mely az élet savát-borsát megadja. Íme a fűszerezés világos, fémesen csillogó, laza és kényelmes megvalósulása.

Alexander WangAlexander Wang

Cynthia Rowley

A nő legyen édes és aranyos, mindig álljon készen egy kis flörtre - sugallja a tervezőnő tavaszi-nyári kollekciója. A ruhákat díszítő körkörös perforációs vagy ragasztott műanyag elemek mindvégig dominálják a kollekciót, melyek leginkább a nyolcvanas évek grafikai stílusát idézik meg. A hölgyek kislányosak, és inkább a játékosságot kedvelik az elegancia helyett, de a latinosan kontyolt frizura és a tűzpiros ajkak erőteljesen sugallják a női lélekben jelenlévő kacérságot. Lágy esésű könnyed selymes kelmék, overallok és a grafikai elemekkel díszített szigorúbb szabásvonalat követő szoknyák, ruhák vagy kardigánok színes váltakozása próbálta kiemelni a nők sokoldalúságát.

Cynthia RowleyCynthia Rowley

Jill Stuart

A klasszikus nőt fogalmazta meg kollekciójában, ahol a fekete és fehér váltakozása kifejezetten az elegancia és nőiesség jegyében képzelhető el. A vonalvezetés mindvégig kifinomult marad, kis rafinériával megtűzdelve. A kollekció komolyságot és tudatosságot sugall, ahol a nő mindig tudja, hogy mit akar, és azt is, hogy ezt hogyan kell öltözködésével is hangsúlyozni. Nadrágos összeállítások, övvel díszített ruhák, elegáns shortok, vállhangsúlyos blézerek, vagy fodrokkal díszített nőies blúzok egyaránt felsorakoznak, hogy Jill Stuart magabiztos nője minden eseményre válogathasson nonverbális kifejező eszközt.

Jill StuartJill Stuart

Lacoste

A mozgás, a sport mindig kényelmes darabokat igényel, ám ez semmiképp nem jelenti azt, hogy mellőzni kellene az elegánsat, a kifinomultat, vagy éppen a rafináltat. Egy egyszerű shortos vagy éppen szoknyás teniszre alkalmas együttest remekül meg lehet bolondítani egy színben teljesen ellentétes övvel, és remekbe szabott fejfedővel. A Lacoste 2011-es tavaszi-nyári kollekciója laza, kényelmes, ám mégis kifinomult és színes. A mozgást imádó hölgyek és urak egyaránt csemegézhetnek a sportosan elegáns darabok közül, hogy igazán egyedien mutassanak majd a pályán.

LacosteLacoste

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»