Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 13.

NY FW I.-II.

Megjött az ősz, és beköszöntött a várva várt divathetek ideje.

Az őszi esős-borongós időjárás rendszerint elrontja kedvünket, és ráébreszt arra, hogy bármennyire is imádtuk a meleg napsugarakat, lassan fel kell készülnünk a gyors lábakon érkező télre. A hangulatgyilkos időjárás mellett azonban szépséget és frissességet is tartogat számunkra ez a színes évszak, hiszen elérkezett a divatban való megújulás pillanata. Elkezdődött az az eseménysorozat, mely a következő hetekben a szüret örömei mellett bizonyára melengeti esztétikai érzékünket és lelki világunkat.

Íme az őszi divathetek első állomása, a soha nem alvó tengerentúli sziget, New York!

BCBG Max Azria

Max és Lubov Azria az egyszerűség, könnyedség és béke érzését vitte kifutóra a 2011-es tavasz-nyárra szánt kollekciójával. A show a tisztaság jegyében indult, ahol a könnyed, lenge, szinte szárnyaló fehér selyemből készült ruhadarabok nem csupán a melengető Nap édesded sugarait idézik meg, hanem az angyali tisztaság és légiesség is terítékre került. A könnyű kelmék mindvégig dominálnak, csupán a színvilág váltja fel a fehér egyhangúságát. Drapp, csipkés galambszürke és kékes kreációk váltják egymást, melyeket feltüzel egy piros koktélruha, hogy a bemutató végén teljessé válhasson a kép a fekete jegyében.

BCBG Max AzriaBCBG Max Azria

Costello Tagliapietra

Robert Tagliapetra és társa, Jefrey Costello belátta, hogy a mai világban igencsak helye van a kényelemnek, mely egy farmernadrágban és pólóban teljesedik ki. A tervezők azonban megidézték azokat az időket, amikor az emberek büszkék voltak arra, amit munkába menet viseltek. A XXI. század nője is fontosnak tartja a megjelenést, és szeretne úgy kilépni az utcára, mint egy millió dollárt érő hölgy, ám a kényelem, a taxiba ugrás, a tárgyalásokra való rohangálás éppúgy kihagyhatatlan szempont. Éppen ezért a páros életének talán egyik legjobb kollekcióját vitte kifutóra, melyben a komfort és könnyed elegancia egyaránt megvalósul. Laza selymes ruhadarabok simulnak a testhez, melynek nőiességét a derékövek, a különleges megmunkálású vállak vagy éppen a dekoltázsok adják. Íme egy kollekció, melynek darabjaiban elegánsak lehetünk, de mégis kényelmesen és üdén élhetjük a hétköznapok forgatagát.

Costello TagliapietraCostello Tagliapietra

Jason Wu

Egy nő mindig legyen elegáns, kifogástalan és lélegzetelállító – akárcsak egy First Lady, sugallja a fiatal tervező 2011-es tavaszi-nyári kollekciója. A bemutató elején a kifogástalanul sikkes, s remek üzleti érzékkel megáldott hölgyek kerülhettek extázisba a csodás, szoknyás, magas derekú nadrágos, vagy éppen kosztümös összeállításoktól. A vonalvezetés a testet követi, az egyszerűséget pedig a különleges masnik, csipkék vagy éppen hímzések oldják fel. Miután egy nő csillogásra hivatott, így a business look után következtek a nyári party-kra és sétákra alkalmas könnyed koktélruhák, majd az éjszaka királynőjét koronázták meg a csodálatos estélyi  kreációk. A show minden egyes darabja különleges és imádnivaló, nem csoda hát, hogy a fiatal tervező az amerikai First Lady szívébe is belopta magát.

Jason WuJason Wu

Nicole Miller

Miller a változatosságot vitte kifutóra, kreációi pedig arról árulkodnak, hogy a tervező bizonyára más és más hangulatban ült le a rajzasztal elé, hiszen rendkívül játékosan keveri a stílusokat. Játszadozik az irányzatokkal, megidézi a kilencvenes évek minimalizmusát, de a semleges, szinte rossz kedvet idéző színárnyalatokat is kifutóra küldi. A szafari stílust megidéző fehér, bézs és púder halvány árnyalatai után az elegánsan megmunkált ruhadarabok is előkerültek, a szürke és a fekete árnyalataival is sugallva a váltást, ahol a könnyed szabásvonalat fodrok vagy sálak egészítették ki. A kollekció igazán formabontó elemei a futurisztikus jegyeket megidéző, mértani pontásságal megálmodott ruhák és nadrágos együttesek voltak, ahol a fekete vagy fehér önmagában, de egymás mellett is igazán jól megfért.

Nicole MillerNicole Miller

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»