Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 16.

NY FW VI.

Mindent a nőknek, mert megérdemlik!

A hatodik nap sem hagyott felocsúdni divatos álmaink világából, sőt még nagyobb bilincsekkel vert a selymek, szövetek, kalapok és virágminták fogságába, ahol réveteg tekintetünk a folytatásért könyörög, és eszünk ágában sincs kiszabadulni.

Halston

Marios Schwab azt nyilatkozta, hogy szerinte ez a kollekció „nem az, amit a nők akarnak”. Nos kedves Mr. Schwab, ezt azonnal meg kell cáfolnunk, hiszen, ha egyelőre nem ezt akarják, akkor bizonyára jövő nyárra mindannyian ezt fogják keresni! Csodálatos nőies ruhadarabok, légies, laza felvonultatásban, ahol az eleganciának és az egyediségnek mindig helye van. A kollekció legkülönlegesebb darabjai talán a fekete és narancssárga kreációk. A fekete ruhákat stílusosan sötét bőrű modellek mutatták be, akiken talán még jobban érvényesülhettek az arany kiegészítések, melyektől még különlegesebbé váltak az amúgy is szexi darabok.

HalstonHalston

Marc Jacobs

Az ’50-es és ’60-as évek stílusát maga mögött hagyva a ’70-es évekből táplálkozott Jacobs 2011-es tavaszi-nyári kollekciója megalkotásakor. A kreációk egytől egyig hűen tükrözik a tervező egyedi és mindig felismerhető stílusát. Hosszú szoknyák és ruhák bűvöletében tartja fogva a közönséget a különleges divatshow, ahol az óriási anyagból vagy bőrből formált virágdíszítések és kalapok egyszerűen elbűvölőek. Ha azt hinnénk, hogy a virágos kiegészítés csupán a klasszikusabb darabok kiegészítője lehet, akkor Jacobs bebizonyítja, hogy egy remekbe szabott virág mind hajban, mind nyakon, mind mellkason, mind pedig övként passzol a csíkos és óriáspöttyös ruhákhoz. Valóságos időutazásra hívnak a kollekció darabjai, és mindannyian szerelmet vallunk a ’70-es éveknek, már most türelmetlenkedve, hogy hol van már a következő nyár.

Marc JacobsMarc Jacobs

Donna Karan

A DKNY kislányos, virágos, fodrosan játékos költeményei után Karan ezúttal a könnyed, laza, utazásra igencsak alkalmas darabokat sorakoztatta fel. Színvilágban a fehér és halvány púder, illetve bézs árnyalatok hódítanak a könnyed, laza selymes anyagokon, melyek szteppelt és gyűrött formában is megmutatkoznak. Ezek a kreációk bizonyára ideális kísérők lehetnek az utazó hölgyek számára, hiszen elég a bőröndből előkapni azokat, és anyaguknak köszönhetően vasalás sem szükségeltetik, és máris eleget lehet tenni egy vacsorameghívásnak. Bizonyára sokan meglelik kedvenceiket ezen darabok között, hisz mindegyik hordható, rendkívül kényelmes, és nem csupán egy szafari túrára, de a városi sétára is igencsak alkalmasak.

Donna KaranDonna Karan

Monique Lhuillier

„Isten hozott az Éden Kertbe” - invitálta vendégeit Monique Lhuillier, és ez elegendő volt ahhoz, hogy mindenkit kíváncsivá tegyen. A show egyetlen problémája az, hogy nem láthattuk testközelből, hiszen a ruhák elbűvölőek, és ha a Paradicsomi élet idilli, akkor ezt maximálisan tükrözték a kreációk is. A vadóc és angyali lelkivilágot megidéző kelmék váltogatták egymást, de mielőtt a vadóc alatt valami elborult fekete bőr vagy hasonló darabokat értenénk, tudni kell, hogy a tervezőnő lelke olyannyira tiszta, hogy a vadóc életérzést narancsos-rezes nadrágokon vagy éppen kékes árnyalatokkal díszített selymeken valósítja meg. Az estélyi ruhák valósággal megbabonáznak: királykék, zöld, pink, fémes csillogású anyagok strasszokkal, vagy éppen fodrokkal, virágokkal díszítve - valósággal rabul ejtik az ember lányának szívét.

Monique LhuillierMonique Lhuillier

Vaspál Melinda

Fotók: style.com,

elle.com,

thesartorialist.blogspot.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»