Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 17.

NY FW VII.

A ’70-es évektől egészen az indiánok western világáig! A hetedik napon a stílusok kavalkádja hódított.

Ha eddig azt hitted volna, hogy a tervezők még nem tettek ki magukért, ami a különféle stílusokat illeti, akkor a divathét hetedik napja neked szól! Valóságos stílusorgiában lehet részed, és ha eddig nem sikerült megtalálnod a hozzád közelállót, akkor íme egy újabb lehetőség a csemegézéshez!

Badgley Mischka

A tervezőpáros a ’70-es évek időtlen glamourját álmodta meg a nagyközönség számára. 2011 nyarán választhatnak a nők: lehetnek istennők, szexszimbólumok, az elegancia mintaképei, vagy egyszerűen csak kifinomultak. Válogathat mindenki kénye-kedve szerint. A hétköznapokra csinos shortot vagy miniszoknyát, gyönyörűséges laza ingekkel vagy blúzokkal párosítva, kellemes délutánokra jöhetnek a koktélruhák, hogy az estélyekre is átöltözhessünk majd, és olyan csodás estélyikben libbenjünk be a társasági életbe, melyek mindenki emlékezetébe belevésik magukat. Egyetlen szempontot kell szem előtt tartani, a frizuránk is a ’70-es éveket kell megidézze, méghozzá igényesen bongyorítva.

Badgley MischkaBadgley Mischka

Narciso Rodriguez

„Valami egyszerűt, frisset és csinosat szerettem volna, (...) régi képek inspiráltak a korai ’90-es évekből.” – nyilatkozta a tervező. A kollekció pedig rendkívül egyszerűre sikeredett, szinte minimalista. Semmi kiegészítőáradat, semmi fodor, semmi csűrés-csavarás, csupán laza és lágy esésű könnyed ruhák és nadrágok. A selyem puhaságát kihasználva, olyan kreációkat álmodott meg, melyeket szinte bárki könnyed viseletnek tekinthet, hiszen a kényelem a legfőbb jellemzőjük. A kreációk színvilága is a minimalizmusra enged következtetni, hiszen a fehér és fekete dominál, egy két pirosas darab töri meg csupán az ellentétek harmóniáját.

Narciso RodriguezNarciso Rodriguez

Rodarte

A Mulleavy testvérek továbbra is megmaradtak a nagy álmodozók talaján, kollekciójuk pedig a gyermekkor és a természet egyesítésének eredménye. Színvilágban a barna árnyalatai hódítanak, melyeket olyan mintákkal és kiegészítésekkel bolondítanak meg, melyekről néha az lehet az érzésünk, hogy ez már túl sok. A zöldes, barnás árnyalatokban pompázó szoknyák, ruhák, blézerek sok esetben a természet különleges növényvilágát idézik meg, de a különleges rétegezést és szabásvonalat, olyan kockás, csíkos, virágmintás együttesek is váltják, melyekről néha nem is értjük, hogy hogyan keveredtek a korábbiak közé.

RodarteRodarte

Vera Wang

Wang kisasszony bemutatóját végignézve elsőként az jutott eszünkbe, hogy az A-listás menyasszonyiruhák tervezője ezúttal igencsak fiúsra vette a figurát. A 2011-es nyári kreációk főként a fekete árnyalataiban váltakoznak, néhány narancsos-rezes vagy virágmintás árnyalatokban oldódva fel. A tervezőnőt Tarantino, Kill Bill-je inspirálta, így aztán rögtön érthetőbbé válik a fiúsabb vonal. A virágmintás kelmék a Távol-Kelet hangulatát viszik kifutóra, a szteppelt, gyűrött anyagok pedig a modern nőt képviselik, akinek a pörgős életvitel mellett nem sok ideje marad vasalásra.

Vera WangVera Wang

Anna Sui

Ha kedveljük a minták és kiegészítők sokaságát, akkor Anna Sui kollekciója egyik nagy kedvencünkké válhat. A western életérzést és indián stílust keltve életre olyan kreációkat küldött kifutóra a tervezőnő, melyek mindenképp vidámságra sarkallnak, hiszen rendkívül színesek, kényelmesek és nem utolsó sorban igencsak dögös darabok. Szexi mini- és hosszúruhák, shortok és ingek, rojtokkal, fodrokkal, tollakkal, mintákkal díszítve, kényelmes csizmákkal párosítva - olyannyira sugallják a tökéletességet, hogy a békepipa jelenlétének hiányát róhatjuk csak fel. Egy kérdés marad csupán, vajon férfiszemmel is dögösnek, szexinek számítanak ezek a rendkívüli kelmék?

Anna SuiAnna Sui

Michael Kors

Csodás színvilág, kényelmes pamut és selyemkelmék, kötött vagy horgolt blézerek, laza nadrágok és csodás fürdőruhák jellemzik Kors kollekcióját. A bemutató ezúttal is a fehér jegyében indult, olyan puha kreációkat vonultatva fel, melyek nem csupán egy belvárosi sétát, de egy sivatagi tevegelést is elviselhetőbbé tehetnek a nyári forróságban. Kors a férfiakról sem feledkezett meg, és ha a nőknél a kényelem mellett, a szexi és elegánsan nőies darabok is hódítottak, akkor a férfiaknak a kényelmet hírdette meg jövő nyárra. Igazán laza, ám dögös férfiegyütteseket láthatunk, melyek bizonyára az utcán is felkeltenék érdeklődésünket.

Michael KorsMichael Kors

Vaspál Melinda

Fotók: style.com,

zimbio.com,

huffingtonpost.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»