Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 18.

NY FW VIII.

A minimalizmustól Afrikáig, a baletton keresztül a tehenészlányokig – ez a New York Fashion Week zárónapja.

Calvin Klein Collection

A minimalista stílusban készült kollekció fő színeiként a könnyed és lágy fehér illetve bézs árnyalatokat, a konok mód ránk telepedő fekete és mély kék színeket, és mutatóba némi pirosat vitt kifutóra a méltán neves tervező. A merev szögletességet néhány kerekded vonal töri meg, ezek kölcsönöznek eleganciát viselőjének a tökéletesen letisztult kollekcióban. A hosszú szoknyás, egész testet beborító ruhák, szoknyák és felsőrészek esetében a hangsúlyt a fej illetve a nyak kapja, az ujjatlan felsőrészek által viszont tekintetünk inkább a vállakra és az ujjakra szegeződnek. A kifutón egymást váltották a már említett hosszú megoldások és a térdig, térd fölé érő aljak.

Calvin Klein CollectionCalvin Klein CollectionCalvin Klein Collection 

J. Mendel

Gilles Mendel nemrég a New York City Ballett társulatának tervezett, melynek hatása tisztán megmutatkozik legújabb kollekciójában is. A balerinaként aposztrofált modellek tütüre hajazó szoknyákban és megkötős cipellőkben lejtettek végig a kifutón. A gyűrt és ráncolt selymek, dzsörzé és tüll anyagok a táncosok eleganciáját és könnyed mozgását személyesítik meg, a púder- és szürke színek pedig az utolsó apró ecsetvonással varázsolják tökéletesre a sziluetteket. A lágy, gyermeki színek között makacs mód megbúvó, bujaságot keltő élénk piros a vadabb lelkű balett táncosok vonulatát idézi, míg a földig érő estélyik ismét a könnyed táncra perdülést hivatottak szemeink elé idézni.

J. MendelJ. MendelJ. Mendel 

L.A.M.B.

Hello Afrika! Gwen Stefani szemünk elé idézte az afrikai hangulatot, igazi utazáson vehettünk részt a kollekció darabjait szemügyre véve. Nemcsak mintáiban, hanem kiegészítőiben is illet a fekete kontinens hangulatába a bemutató, mely a répanadrágot favorizálta, de a rövid mini sortoktól a hosszú ruhákig mindent megtalálhatunk a tervezésben. A szabások hol rettentő szűknek mutatkoztak, hol pedig igazán bőkezűen bántak az anyaggal, ahogy a mintákkal is: csíkos, kockás, pillangós, – kimeríthetetlen a minták sora és sorozata. A kollekció összességében jókedvet és szabadságot ígér, rengeteg must have darabbal.

L.A.M.B.L.A.M.B.L.A.M.B. 

Ralph Lauren

Az immáron több, mint negyven éve a divat színpadának porondján főszereplőként résztvevő tervező ezúttal a tehenészlányok divatát vitte kifutóra. A fehér és bézs árnyalatokat felvonultató kollekcióban bővelkedtek a kifinomult nőiességet erősítő blúzok, ruhák és nadrágok, a rojtozások, a kalapok, a hatalmas övek – minden, ami a country érzetét kelti. És a díszítésekkel sem bánt csínján a tervező: fodrok és csipkék minden mennyiségben, ahogy magasított derekú répanadrágok és hatalmas, buggyos váll megoldások is tarkították ezt a pompás kollekciót. Ha kedvünk lenne vidékre látogatni jövő nyáron, mindenképp Ralph Lauren kollekciójából válasszunk útravalónak!

Következzék a London Fashion Week!

Ralph LaurenRalph LaurenRalph Lauren

Székely Krisztina

Fotók: style.com,

elle.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»