Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 21.

London FW III.

Legyen inkább romantikus vagy szexi, természetes, esetleg művészi? Te döntsd el!

A divathét harmadik napja szinte minden nő számára nyújt választási lehetőséget, hiszen a tervezők egymástól tökéletesen eltérő stílusokat vonultattak fel. A dögös szexi, az álmodozó romantikus, a természet és az építészet kedvelői egyaránt találhatnak kedvükre valót. 

Antonio Berardi

Ha valaki azt hitte volna, hogy a XXI. században a nők élete csak a karrierről és az önmegvalósításról szól, ahol már sem helye, sem nyoma nincs a romantikának, az bizonyára nagyon téved. A romantika igenis ott van az életünkben, és a lelke mélyén minden nő vágyik rá. Berardi szinte olvas a női lélekben, hiszen kollekciójával a mélyen rejlő vágyakra, álmokra ad választ. A kreációk fehér vagy halvány árnyalatokban pompáznak leginkább, ahol a könnyed vonalvezetés, a fodrok, hullámok és bojtos díszítések mind annak bizonyítékai, hogy a romantika nem csupán virágokból áll. A világos kreációkat megfűszerezi a fehér-fekete kombinációk klasszikusan elegáns összeéllításaival, de néhány pink szaténvariációt is láthatunk a romantikára.

Antonio BerardiAntonio Berardi

Julien Macdonald

Mindig is tudtuk, hogy ha valaki rendkívül szexis akart lenni, akkor Julien Macdonaldhoz fordult. A tervező ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és a nőkre továbbra is csak úgy tud gondolni, mint akiket bűn takargatni, inkább valami jó kis szexi outfittel dukál hangsúlyozni azok bájait. Miniruhák, fodros, extra rövid szoknyák és shortok, mutatós blézerek és kardigánok felelősek azért, hogy a női lábat végtelen hosszúságúnak tüntessék fel. A kreációk könnyedek, lengék és rendkívül igényesek, hiszen Berardi a szexit nem ledérként vagy közönségesként értelmezi, hanem mint a női test bájairól zengett dícshimnuszt.

Julien MacdonaldJulien Macdonald

Matthew Williason

Matthew Williamson 2011-es tavaszi-nyári kollekciójával elszakadni látszik saját gyökereitől, és visszatér a természethez. A szexis partiruhák helyett ezúttal a föld színeinek csodás barnás, drappos, zöldes, sárgás árnyalatait vonultatja fel olyan kreációkon, melyek lazák, kényelmesek, és bármelyikük alkalmas egy kellemes sétára, de akár hosszabb kirándulásra is. A western stílust megidéző rojtok Williamson-nál is megmutatkoznak, úgy, hogy ha kételyeink lettek volna ezen darabokkal kapcsolatosan, akkor már biztosak lehetünk abban, hogy jövőre szinte kötelező lesz beszerezni egy cowboy stílusú kiegészítőt.

Matthew WilliamsonMatthew Williamson

Vivienne Westwood, Red Label

Vivienne Westwood bizonyára sokak számára tartogatott meglepetést a londoni divathét alkalmával, hiszen a lázadó stílusú punk tervezőnő ha nem is hazudtolta meg önmagát, de a különleges, némely esetben szinte hordhatatlannak tűnő drabajait ezúttal a klasszikus vonulat felé vitte el. A kreációk színesek, mintásak, kockásak vagy csíkosak, vonalvezetésük pedig egyszerűen imádnivaló: a lazább szabású darabokat csinos övekkel bolondította meg, a testhezállókat pedig remek váll-, vagy szoknyadíszítésekkel. A tigrismintás ruhák vagy miniszoknyák pedig szinte teljesen újként hatnak a formabontó tervezőnőnél, de be kell vallanunk, hogy remekül bánik az ilyen szexi kelmékkel is. A modellek nem klasszikus értelemben festett arca az építeszet különleges jegyeit idézik meg, így aztán bizonyára arra is következtethetünk, hogy a divattervezőnő az építészet és a szabászat művészetének közös jegyeit kívánta felfedezni, és azok harmonikus egységét bemutatni. Íme egy elbűvölő kollekció a divatvilág egyik legrendhagyóbb művészétől!

Vivienne WestwoodVivienne Westwood

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»