Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 22.

London FW IV.

A britek sokfélesége és sokszínűsége továbbra is meglep és hódít!

Sokan nem gondolnák, hogy az esős, szürkés, ködös szigetország nem csupán azt az utánozhatatlan természetes zöld színt birtokolja, amit sehol másutt nem láthatunk, de olyan embereket is hordoz, akik a sokféleség és sokszínűség mintaképei. Három divattal töltött nap után nem igazán számítottunk már újdonságra vagy meglepetésre, azonban a tárház kifogyhatatlannak bizonyul, legalábbis ami a negyedik napot illeti.

Roksanda Ilincic

A tervezőnő a selymek különleges árnyalatait részesítette előnyben, ami a következő nyári szezont illeti. A különleges, lágy esésű anyag halvány szürkés, drappos árnyalatokban dominál, de a kéket és rózsaszínt sem mellőzi, sőt mi több, a rózsaszín az óriásmasni jellegével is díszíti az elegánsan kifinomult, nőies darabokat. A képeket nézegetve olyan érzésünk támadhat, hogy Miss Ilincic a jégkirálynő stílust elevenítette meg, hiszen a kifutó hangulata is ezt idézi, ám a csodás kreációk erre mindenképp rácáfolnak, mivel az elegancia nem mindig jár megközelíthetetlenséggel.

Roksanda IlincicRoksanda Ilincic

Peter Pilotto

A nőies öltözködés mindenképp előnyt élvez a tervező kollekciójában, ahol főként a kék árnyalatai dominálnak. Viselhetünk akár rövid vagy hosszú ruhát, bő vagy szoros nadrágot, lényeg, hogy az a nőiességünket hangsúlyozza. A mintákat sem veti el Pilotto, így aztán a nadrágos összeállítások olyan bőségáradatot hoznak belőlük, hogy már-már bátorságot igényel azok viselése. A kollekció bizonyára a felnőtt nőket szólítja meg, mégis érezhetünk benne infantilis jegyeket, melyek édessé teszik a nőies kelméket.

Peter PilottoPeter Pilotto

Nicole Farhi

Kényelem mindenek előtt - sugallja a kollekció, ahol szinte mindvégig csak lapos talpú szandálokat láthatunk. A ruhák a fehér és sárga jegyében születtek, melyek a nyárias életérzést elevenítik meg, és rendkívül lazaként hatnak. Ha az elején a fémes, fényes jelleg dominál, akkor a későbbiekben a természetesség hatása veszi át az uralmat, ahol a pamutos és vászon jellegű igencsak nyárias anyagok élveznek előnyt. Az elegánsabb darabokat övvel bolondította meg a tervező, a többi kreáció pedig a letisztultságot és egyszerűséget hirdeti, hiszen néha a kevesebb több.

Nicole FarhiNicole Farhi

Mark Fast

Ami a jövő nyári idényt illeti, ezúttal sem csalódhatunk Mr. Fast-ban, hiszen a "minél többet mutassunk meg magunkból" mottó újraéled. Sokszor hallhattuk már, hogy miniruha esetén mellőzzük a mély dekoltázst, illetve mély dekoltázs esetén inkább hosszabb ruhát válasszunk, no de jelen esetben ez így egyáltalán nem igaz. Ha rövid a ruha, akkor igencsak fontos, hogy annak a derekánál és dekoltázsánál egyaránt mély legyen a kivágása. Fast kollekciója bátorságot és magasfokú önbizalmat igényel, s az elegánsat kedvelő hölgyek ez esetben háttérbe szorulnak, hiszen a kacérság és bevállalós magatartás ritkán jár egy cipőben az eleganciával.

Mark FastMark Fast

Erdem

A retró, virágmintás, kislányos életérzés hódít az Erdem kollekciójában, ahol a hajviselet is a jól nevelt és fésült tinilányokat idézi meg. A show kezdetén szinte szűzies tisztaságú kreációk vonultak fel, ahol a hófehér elvárás, mely könnyed fodros ruhákban ölt testet csipkebetétes díszítésekkel. Az angyali stílust felváltják a színek, melyeket egy piros csupacsipke darab indít, mely egyszerűen gyönyörű, ám vadóc is a korábbiakhoz képest. A virágmintás fodros szoknyák és ruhák mind-mind a kislányos stílust élesztik újra, ahol igencsak fontos szem előtt tartani, hogy a ruháé a főszerep, így aztán a smink leginkább visszafogott, nude jellegű kell legyen.

ErdemErdem

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»