Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 23.

London FW V.

Csodás kabátok, keleties hangulat és katonás fegyelem jellemezte a divathét ötödik napját.

A várva várt nap elérkezett, végre megtekinthettük a Burberry új, lélegzetelállító kollekcióját. Ami a várakozásokat illeti, nem csupán az esztétikai élménynek, de csalódásnak is helye van, hiszen Marios Schwab olyat mutatott, amiről leginkább annyit mondhatunk, hogy ennél többre számítottunk. No de elkeseredésre semmi ok, hiszen az ötödik nap keleties kirándulásra és katonás fegyelmre is intett bennünket, így aztán kellően kereknek érezhetjük a látottakat.

Burberry Prorsum

A Burberry bemutatót mindig lélekzetvisszafojtva várja az ember, hiszen Christopher Bailey annyira érti a dolgát, hogy minden egyes szezonban elvarázsolja és elkötelezi közönségét. A kollekciót végignézve bizonyára minden nőnek az jut eszébe először, hogy továbbra is minden álma egy Burberry kabát. És nem véletlenül: Bailey olyan extravagáns, mégis nőies-csajos kabátokat álmodott meg, melyeket gondolatban sem lehet felülmúlni. A motoros dzsekiktől egészen a szegecses vállmegoldásokig fellelhetjük a klasszikusabb darabokat is nagy számban, övekkel díszítve. Viselhetjük akár Burberry-sen csűrt-csavart ruhákkal, vagy motoros bőrnadrággal és platform cipővel, ezek a kabátok egyszerűen mindent visznek.

Burberry ProrsumBurberry Prorsum

Todd Lynn

Hölgyeim, úgy tűnik, minden évben akad legalább egy olyan tervező, aki katonás fegyelmet követel meg tőlünk. A fegyelem pedig nem minden, kell hozzá a tökéletes outfit is, hiszen a hitelesség többet feltételez egy szigorú arckifejezésnél. Lynn elkészítette ezeket az outfiteket, és meg kell vallani, ezekben sokkal trendibbek lehetünk, mint a honvédség egyenruhájában. Szigorú és merev keretek között vezetett szabásvonal jellemzi mind a ruhákat, mind pedig a ceruzanadrágos, rövid dzsekis együtteseket, melyekről a bőr hatású váll és zsebbetétek sem hiányoznak. A színvilág kifejezetten acélosnak mondható, hiszen a szürke és fekete mellett a bézs akár lágyító hatást is kelthetne, de a merevség ezt is feloldja.

Todd LynnTodd Lynn

Marios Schwab

Rendben van, hogy Schwab a Halstonnal van elfoglalva mostanság New Yorkban, de azt azért senki nem hitte volna, hogy ennyire. Schwab egy enigmatikus show-t álmodott meg, hisz meggyőződése, hogy a ruháknak mindig szólnia kell valamiről. Hát bizonyára ezt sikeresen kivitelezte, mert nem igazán lehet érteni az üzenetet. A hölgyek szinte igénytelenül lépnek a kifutóra, nem túl sok odafigyeléssel felillesztett szőke és barna parókákban, ami pedig a ruhákat illeti, a hálóingtől a biker-chick outfitig láthatunk színes darabokat, melyek nőiesnek egyáltalán nem, rossz-kislányosnak talán inkább nevezhetők. A döntés a kezetekben van kedves olvasóink! Nektek tetszik?

Marios SchwabMarios Schwab

Issa

Issa kreációi mindig nőiességükről és eleganciájukról voltak híresek, de Daniella Helayel tervezőnő fontosnak tartotta a hordhatóságot és mutlifunkcionalitást is, hiszen a nők nem csupán a kifutókon vonulnak, hanem a városok utcáin, ahol fontos a kényelem is. Jövő nyári kollekciója a keleties jegyeket vitte kifutóra, ahol egy remekül csavart turbán igencsak feldobja a sivatagi túrákra is alkalmas lenge kreációkat. A színek sokasága valósággal feldobja az amúgy is csinos darabokat, de láthatunk egyszerű, letisztult fehér ruhákat is, melyek a hétköznapokra tökéletes megjelenést biztosítanak. A leomló selymek India és az arab világ különleges stílusát is megidézik, így már csak rajtunk áll, hogy milyen túrához válogatunk a csodás kelmék közül.

IssaIssa

Vaspál Melinda

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»