Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 24.

Milano Moda Donna I. 

New York és London után most a divat másik fővárosában, Milánóban is megnyitották a kapukat. Már az első nap sztárnevekkel találkozhattunk a kifutón. Alberta Ferretti még mindig visszafogott, Gucci színesre váltott, Dell' Acqua pedig a tűz és a víz kapcsolatát jelenítette meg.

Gucci

Frida Giannini kifinomult csábítást ígért erre a délutánra a divat rajongóinak. Színes látványt nyújtottak a zöld, türkiz, lila és narancssárga színekben pompázó darabjai. Rövid szoknyáinál és kúp alakú nadrágjainál előszeretettel használt rojtot vagy aranyozott vastag övet. A nyolcvanas évek csepp alakú hárem nadrággal kombinált hosszú, fényes blézerek képében tért vissza a kifutóra. A törzsi energia pedig csak úgy áradt a tollakkal díszített, színes, ékkövekből kirakott, etno motívumoktól dús darabjaiból. Az új Gucci kollekcióban elengedhetetlen anyag volt a velúr és a bőr, de ezúttal színesebbre, bohémabbra sikerült az összeállítás a tavalyinál.

GucciGucciGucci

Alberta Ferretti

Nimfák és tündérek árasztották el a kifutót az Alberta Ferretti bemutató során. Lágy esésű ruhák, durván beszárított, egyenes haj és szalmakalap jellemezte a modelleket. A krémszínű, csipkés darabok a tervezőtől már megszokott visszafogottságról vallanak. A hosszú maxi ruhák hullámai pedig a tengerpartot idézik fel, míg a rövid változatok inkább kislányos hatást sugallnak. A bemutató során a virágminták, a növénymotívumok, a fodrok, a hullámok, az átlátszó vagy csipkés anyagok váltották egymást. Olyan Alberta Ferettis módon.

 Alberta FerrettiAlberta FerrettiAlberta Ferretti

N21 by Alessandro Dell' Acqua

Alessandro Dell' Acqua megmutatta, hogy milyen a tűz és a víz kapcsolata. A bemutató első felében hófehér ruhák követték egymást, melyek a tisztaságot, fegyelmet képviselték. Majd megjelent a finom virágminta az egyre lágyabb esésű ruhákon. Zárásképpen a kifutóra küldtek egy tűzpiros orkánt is. Alessandro arra törekedett, hogy kollekciójából minden alkalomra tudjunk választani. Szerinted sikerült?

 Alessandro Dell' AcquaAlessandro Dell' AcquaAlessandro Dell' Acqua

Francesco Scognamiglio

Mintha a mesék birodalmába csöppentünk volna: fehér szín, átlátszó anyag, gyöngyökből álló feltét és merész vonalvezetés kivágásokkal. Ez az első észrevétel a Scognamiglio bemutatóról. Aztán a fehér feketébe vált és a kép egyre merészebb lesz. A csipkével, masnikkal, fodrokkal és állatmintákkal előszeretettel variáló tervező még attól sem riadt vissza, hogy a női mellet megmutassa, illetve a szó szoros értelemben középpontba helyezze.

Francesco ScognamiglioFrancesco ScognamiglioFrancesco Scognamiglio

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»