Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 25.

Milano Moda Donna II.

A divathét második napján számos mintával variáló és fantáziadús kollekciót láthattunk. Nézzük, mi lesz a divat jövő nyáron a Fendi, a D&G vagy épp a Prada divatháznál!

Sportmax

A Sportmax a kényelmes viselet híveként könnyed, nyári darabokat készített. Rövid, A-vonalú kisruhái minden bizonnyal 2011 valódi kedvenceivé válnak majd. A tervezők a kapucnis laza lányok mellett azokra is gondoltak, akik a casual viselet hívei. A kollekció védjegyévé mégis a sok minta, a köves vagy épp pillangós felvarrások váltak. A sokoldalúságra törekvő bemutató még a nyári záporokról sem feledkezett meg: az aktuális esőkabát trendet is megtalálod itt.

SportmaxSportmaxSportmax

Fendi

Az első ígéretek szerint a Fendi az égő nyári szenvedélyt kelti életre Milánóban. Karl Lagerfeld, a Fendi művészeti vezetője pedig mindent megtett azért, hogy ez valóra váljon. A hetvenes éveket idéző szőke, ártatlan nő képét jelenítette meg a kifutón, mindezt megspékelve néha a vidéki parasztlány karakterével. Erősen mintázott, kockákat preferáló ruhái tökéletes összhangot alkottak a Fendi táskákkal és övekkel. A lágy esésű darabokat a színek mellett (lila, türkizkék, narancssárga, barack) mellett bőr és szőrme anyagokkal tette még izgalmasabbá a kifutón. Lágy kimonóinak viseletéhez pedig semmiképp nem kell Japánig utazni.

FendiFendiFendi

D&G

Ha ezt hitted, hogy a virágminta a múlté, akkor tévedtél. A D&G-nál még most jött el igazán az ideje. Minden a virágmotívum körül forog, kisebb helyet engedve maga mellett a kockáknak és a csíkoknak. A modelleket fejre kötött kendőikről már távolról meg lehet ismerni; ezt a sajátos ruhadarabot eddig csak az olasz sztárpárosnál láttuk. A nőies D&G most sem tér el a kecses stílustól. Fodros kisruhák, szexi bikinik, lágy maxiruhák és az elengedhetetlen bőr, farmer darabok. Igazi D&G, csak a megszokottól kicsit több virággal.

D&GD&GD&G

Luisa Beccaria

Luisa Beccaria neve is bekerült a milánói tervezők közé. Csipkés nyári darabjaihoz valóban jól illik az óriási szalmakalap, ahogy ezt a kifutón is láthattuk. A virágminta a D&G után itt is újra és újra visszaköszön, míg estélyi és maxiruhás összeállítása egészen az ókori Görögországba repít minket vissza. Vajon Leszbosz szigetén ilyen könnyed, romantikus összeállításokban szerették egymást?!

Luisa BeccariaLuisa BeccariaLuisa Beccaria

Prada

Megőrült a divatvilág? - merül fel a kérdés, mikor a kifutón banánok jelennek meg. Miuccia Prada már számtalanszor megmutatta, hogy képes a megújulásra. Ez alkalommal a színek és a csíkok segítségével próbált egyedit alkotni. A kezekből pedig nem hiányozhatott egy puha banán vagy egy kifinomult táska. A fodros szoknyák mellett a csőszoknyák és a különleges motívumok is feltűntek a színen. A Prada ismét bebizonyította, hogy az elmúlt időszakban nem tétlenkedett és szabadjára engedte a fantáziáját.

PradaPradaPrada

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»