Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. szeptember 26.

Milano Moda Donna III.

Energikus összeállítások és feltűnő ruhadarabok uralták a kifutót a harmadik napon. A csíkokba, pöttyökbe lassan kezdünk elmerülni, miközben igyekszünk megszokni a harsány, figyelemfelkeltő stílust. Ha mégsem sikerülne, akkor egyenesen a Ferré kollekcióhoz meneküljünk, aki még mindig a kifinomult elegancia nagykövete.

Moschino

A második nap estéjén a Prada bemutató arra biztatott minket, hogy legyünk bátrak és élvezzük a rengeteg csíkot jövő nyáron. A másnap reggel bemutatásra kerülő Moschino kollekció úgy tűnik, hogy csatlakozott a csoporthoz és egy pöttyökkel, csíkokkal, fodrokkal, arany ékszerekkel gazdag összeállítással jelent meg a kifutón. A kezdetektől játékos hangulat uralkodott. A fekete-fehér és a vörös mellett rendszeresen felbukkant a nárcisz sárga és a sötétkék is. A csinos blézert viselő modellek fején cowboykalapot, míg a fodros, puffos és sokszor fűzős felsőrészből álló kisruhákhoz kendőt választottak. A Moschino tőle megszokott energiával kezdett hozzá az új szezonnak, ahonnan természetesen a masnik sem lettek száműzve.  

 MoschinoMoschinoMoschino

Etro

Az Etro nem sok újjal rukkolt elő az idei őszi Milano Moda Donnán. A tőlük már régóta megszokott virágminta, etnikai- és törzsi motívumok, csíkok, rojtok köszöntek vissza a kifutón. A szivárvány számtalan színárnyalata váltotta egymást, épp úgy, mint egy étlapon. A paletta alapszínei: mustár, szilva, zöld, indigó, türkiz, khaki, sárga és barna. A ruhák többsége szabadon hagyja a vállat és teret enged az ékszereknek is. A romantikus esésű ruhákat látva valóban hitelessé válik a hangfalakból felharsanó üzenet, mely szerint „A szerelem olyan, mint egy gyógyszer!”. Szeretnénk, akarunk hinni neki.

EtroEtroEtro

Gianfranco Ferre

„Az elegancia nagykövete a kifutón” - olvasható a bevezetésben, mert valóban így is van. A 2011-es őszi/téli kollekció során is a fekete fehér-színek, merev vonalak és a bőrdíszítések domináltak. Ugyanez jellemző a nyári összeállításokra, csak egy kicsit kevesebb a ruha és több a szín. Persze ez utóbbi azért távol áll az Etro-féle színvilágtól, csupán arról van szó, hogy a klasszikus fekete-fehér mellett megjelent pár arany, smaragd és pink ruhadarab is. Új színfoltként jelent meg az a néhány csillogó anyagból készült outfit, ami egy kicsit valóban lazít a merev vonalon. Ezekben minden szigorú üzletasszony is önfeledten bulizhat majd.

Gianfranco Ferre

Versace

A nap újabb színes fiestáját hozta el a Versace. Idei nyitó együttesei építészeti pontossággal készültek és a szoborszerű formák pontosan követték a test vonalát. A klasszikus fekete-fehér outfitek után a színek (rózsaszín, kék, sárga, testszín) és minták vették át a terepet. Térdig érő ceruzaszoknyák, szabadon hagyott vállak és sok rojt jellemezte a bemutatót. A Versace a színek, minták és kivágások ellenére mégis a tőle megszokottól egy kicsit visszafogottabbnak mutatkozott.  A tipikus Versace nő szereti megmutatni tökéletes alakját. Úgy néz ki, a Versace ház egy újabb női stílus felé nyitotta meg a kapukat, miközben a bátor hölgyek továbbra is megtalálják, amit keresnek.

VersaceVersaceVersace

Szlopóczki Janka

Forrás, fotók: vogue.co.uk


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

A nyár legextrémebb napszemüv...

Ha viselni nem is, megnézni azért lehet a legbolondosabb napszemüvegeket!»»

Mezei divat

Mezők látványa tárul elénk a kifutókon.»»

Bőr, mint második bőr

Menő bőrszerkók idén nyáron is, egyenesen a kifutókról!»»

Ha fülbevaló, legyen nagy!

Viselj méretes fülbevalót idén nyáron!»»

Be sandal-ous!

Szandiból sosem elég - és most nem az énekesnőre gondolunk.»»

Lengén és szellősen

Szellős, lenge XXXL-darabokkal a nyári kánikula ellen!»»